Hjälpare ute och seglar - Kryssningen 2018

Silja Line
Fotograf: Silja Line

Visst är du också ohjälpligt ute och seglar?

Frivilligkryssningen är här igen!  9–11.11.2018

Stanna inte i land denna gång! Skriv in 9-11.11.2018 i din kalender och kom med på höstkryssning tillsammans med andra Rödakorsfrivilliga.

Oavsett om du är nyckelfrivillig, förtroendevald, novis eller veteran är du varmt välkommen med för att utbyta tankar, lära dig nytt, bli inspirerad och för att bekanta dig med nya människor.

Tillsammans ger vi oss ut på öppet hav, temat är Frivilligas välmående och det goda ledarskapet som möjliggör det.

Här kan du anmäla dig. 

Kryssningen betalas i samband med anmälningen endera via nätbanken eller med kreditkort. Kryssningen kan också betalas med faktura om du väljer alternativet ”fakturering” och meddelar faktureringsadressen, t.ex. då avdelningen betalar din resa. Fakturan sänds i efterhand.

Programmet är indelat i tre farleder, du väljer en av dem. Du åker i samma farled under hela kryssningen, samma tema (t.ex. kommunikation) kan behandlas på olika farleder, men infallsvinkeln varierar.

Farlederna: 

Mera människor, mera hjälp

Hur kan man få med mera hjälpare och medlemmar i avdelningen? Här får du de fräschaste idéerna och verktygen. Den här farleden går på djupet då det gäller att lyckas med att rekrytera människor och skapa en fungerande kommunikation och information i avdelningen. Kommunikation är nyckelordet både då det gäller att få med nya människor och då det gäller att garantera ett gott ledarskap för frivilligarbetet. Oberoende av läget i din avdelning just nu välkomnar vi dig med för att se vilken glädje och vilket stöd en växande avdelning för med sig. För att fritt citera riktlinjerna: mera medlemmar, mera frivilliga, mera hjälp  

De frivilligas välmående

En frivillig som mår bra orkar också hjälpa andra. Vi erbjuder metoder och verktyg både för att stärka ditt eget välmående men också för att kunna stöda dina medfrivilliga. 

Frivilligledarskap: uppskattning, entusiasm med kunden i fokus.

Ett övergripande frivilligledarskap i Finlands Röda Kors - nya tankar om ledarskap, dela med dig av dina erfarenheter, utveckla ditt kunnande och ta del av metoder som visat sig fungera. Hur kommer frivilligledarskapet att förändras i framtiden, kan man leda verksamheten virtuellt ? Alla ni som är intresserade av de här frågorna – välkomna med!

Förutom farlederna finns det gemensamma programpunkter.  Och i pauserna kan du bekanta dig med minimässan.

 

EarlyBird-priser gäller fram till 31.7, efteranmälningar tas emot fram till 16.9.2018. Priset stiger med 20€ i början av augusti.   

Vi förbehåller oss rätten till förändringar.


 

 

 

Extrafil: 

Nyheter

Inga nyheter just nu.

Evenemang

Inga händelser just nu.

Foruminlägg

Inga foruminlägg just nu