Ajankohtaista

  **Ystävänpäivä ja SPR liitetään helposti yhteen.Vapaaehtoisina toimiville se ei ole vain yksi päivä, vaan jokainen päivä on ”ystäväpäivä”. Toteutamme ajatusta monilla eri toimintamuodoilla.Ystävänpäivä terveyspisteessäSPR:n Turun osastolla Ystävänpäivää vietetään jo perjantaina 13.2. klo 9-12 terveyspisteen merkeissä.  Tällöin tuplamiehityksellä mitataan verenpaineita ja verensokeria ja Turun kaupungin muistikoordinaattori Silja Ojala vastaa muistiin liittyviin kysymyksiin. Kaikille kävijöille tarjotaan kakkukahvit.  JOULU'

             

DIGIAPU 
Tule mukaan oman älylaitteesi kanssa ja kysele juuri sinua askarruttavia kysymyksiä. 

Digiapua saatavilla keskiviikkoisin klo 12 osastolla (Kauppiaskatu 12 A, 2. krs).

KEVÄÄN PÄIVÄMÄÄRÄT: 27.3.-10.4.-17.4.-15.5.-22.5.

 

Henkilökohtaisista ystävistä on valtavasti pulaa, ystävää odottaa monta kymmentä eri-ikäistä ja -taustaista naista ja miestä eri puolilla Turkua! Ystävää tavataan omien aikataulujen mukaan noin pari kertaa kuukaudessa, vaikkapa jutustelun, kahvittelun tai ulkoilun merkeissä.
 
 
Saattajien joukkoon kaivataan lisävahvistusta, sekä miehiä että naisia, ympäri Turkua, erityisesti Länsikeskus-Runosmäki, Perno-Pansio suunnilta sekä Lauste-Varissuo suunnalta. Tämä toiminta on keikkaluontoista, sitoutua ei tarvitse kuin yhteen keikkaan kerrallaan, teetpä sitten keikan kerran viikossa tai kerran vuodessa!
 
Myös vanhainkodeissa tapahtuviin ulkoilutustuokioihin kaivattaisiin lisää vapaaehtoisia, se on myös kertaluonteista hommaa eikä vaadi pitempiaikaista sitoutumista.
 
Monenlaiseen muuhunkin toimintaan voit tulla mukaan vapaaehtoiseksi, ota yhteyttä ja kysy lisää!
ystavatoiminta(at)sprturku.fi
 

Ystäväkursseja löydät etänä täältä: https://oma.punainenristi.fi/event/14630

sekä

livenä Turun osastolla Kauppiaskadulla: 

keskiviikkona 10.4. klo 13–15.30 (huom. päiväaika) https://oma.punainenristi.fi/event/27107

keskiviikkona 15.5. klo 17–19.30   https://oma.punainenristi.fi/event/27109

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Paketoim**********************

 **********  ''''