Osanottoadressit

Osanottoadressit suomenkielisellä tekstillä

 

KORONATILANTEEN TAKIA EMME VALITETTAVASTI VOI TARJOTA ADRESSIEN TEKSTAUSPALVELUA JUURI NYT. PUNAINEN RISTI TARJOAA SAMAA PALVELUA MYÖS VERKKOKAUPAN KAUTTA, SE LÖYTYY OSOITTEESTA PUNAISENRISTINKAUPPA.FI.

 

Adressi on hienotunteinen ja lämminhenkinen tapa muistaa ja ottaa osaa läheisten suruun. Kun muistat Punaisen Ristin adresseilla, tuet samalla Punaisen ristin laajaa ja monipuolista toimintaa.

Suruadresseja on saatavana useilla eri kansi- ja tekstivaihtoehdoilla. Adressien hinta on 15 €/kpl.

Voimme myös hoitaa tekstityksen ja postituksen puolestanne, adressin hinta on silloin 28 €. Postin toimitusaika kirjeille on 4 arkipäivää. Halutessasi toimitamme adressin Postin Plus-palveluna, jolloin toimitusaika on 2 arkipäivää. Tällöin voit myös seurata lähetyksen perillemenoa Postin sivuilla välittämällämme koodilla. Plus-merkin lisähinta on 1,50 €.

Adresseja on saatavana toimistostamme osoitteesta SPR Turunmaan piiri, Kaskenkatu 13 A (3. kerros), Turku, tai tilaamalla, puh. 020 701 2500sähköposti aboland@redcross.fi.

Adressipakkaus sisältää neljä erilaista sisälehteä, kolme eri värssyvaihtoehdoilla ja yhden ilman värssyä. Adressin lähettäjä voi näin valita sopivimman tekstin ja poistaa tarpeettomat sisälehdet. Tekstivaihtoehdot on kuvattu ohessa. Adressi on pakattu muovikelmuun ja pakkaus sisältää nyörin ja kirjekuoren.

Adressivaihtoehdot

Tilapäisesti loppu varastostamme!

Tilapäisesti loppu varastostamme!

 
Osanottoadressit ruotsinkielisellä tekstillä

Ruotsinkielisiä osanottoadresseja on saatavana 8 eri mallia. Adressin hinta on 15 €/kpl.

Adressivaihtoehdot

Teksti kannessa: Varmt Deltagande


Teksti kannessa: Varmt Deltagande