Keräykset ja lahjoitukset

Keräystoiminta

Keräykset Suomen Punaisen Ristin Katastrofirahastoon ovat aina olleet Turunmaan piirissä ensiarvoisen tärkeitä tapahtumia. Nälkäpäiväkeräyksen tulos asukasta kohden mitattuna on koko maata ajatellen suurin ja kerääjien määrä kasvaa lähes vuosittain. Turunmaalaiset osastot vetävät nälkäpäiväkeräykset paikallisesti ja toimivat yhteistyössä turunmaalaisten koulujen ja oppilaitosten kanssa. Suuri auttamistahto ja luovuus ovat vuosittain toistuvan hienon keräystuloksen taustalla.

Haluatko antaa ajastasi joitakin tunteja keräyksen hyväksi? Tunti tai kaksi riittää, tai voit osallistua hyvän asian puolesta laajemminkin, kaikki sen mukaan, mikä sinulle sopii parhaiten. Ota yhteyttä piiriin tai osastoosi ja tule mukaan. Apuasi tarvitaan ja olet aina tervetullut iloiseen kerääjajoukkoomme.

Erilaiset katastrofitilanteet vaativat myös nopeaa reagointia. Ota yhteyttä, jos haluat olla mukana keräämässä johonkin tiettyyn ajankohtaiseen tarkoitukseen.
 

Lahjoitukset

Onko sinulla merkkipäivä, haluatko kukkien ja tavaroiden sijaan tukea Punaisen Ristin toimintaa Turunmaalla? Ystäväsi ja tuttavasi osallistuvat varmasti mielellään lahjaan, joka antaa paljon monille. Ota yhteyttä piiriin, puh. 020 701 2500 tai aboland@redcross.fi, me kokoamme listan sinua muistaneista henkilöistä. Pyydä ystäviäsi maksamaan lahjoittamansa summan allaolevalle tilille ja kirjoittamaan tekstikenttään sinun nimesi. Halutessasi voit tukea myös jotain sinulle tärkeää toimintaamme, kuten henkisen tuen antamista, ensiaputoimintaa, nuorisotoimintaa, sosiaalitoimintaa tai valmiustoimintaa.

Suomen Punaisen Ristin Turunmaan piirin tili:
Turun Seudun Osuuspankki, IBAN: FI05 5713 4520 0275 57, BIC: OKOYFIHH
,
viesti: merkkipäivälahjoitus ja onniteltavan nimi.

Lahjan sijaan voit muistaa ystävääsi lahjoituksella Turunmaan piirille. Ota yhteyttä piiriin, puh. 020 701 2500 niin teemme puolestasi kortin.
 

Testamentti

Testamenttilahjasi Punaisen Ristin Turunmaan toimintaan on lahja, joka elää pitkään. Jos haluat apua testamentin laatimiseksi Punaisen Ristin Turunmaan toiminnan hyväksi, ota yhteyttä piiriin, puh. 020 701 2500, toiminnanjohtaja Annalena Sjöblom, sähköposti annalena.sjoblom@redcross.fi.