Ystäviä tarvitaan aina

Tule Ystäväksi ;-)

Kuortaneen SPR:n osastossa on jo pitkään panostettu ystävätoimintaan ja sen kehittämiseen. Toimimme yhteistyössä Kuortaneen kunnan sekä muiden kuortanelaisten vapaaehtoisjärjestöjen kanssa.   

Ystävätoimintaan ovat Tervetulleita kaikki vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet!  Auttavia käsiä ja kuuntelevia korvia tarvitaan koko ajan!
 
Ystävätoiminnalla tarkoitetaan vapaaehtoisen auttajan antamaa tukea vanhuksille, vammaisille tai yksinäisille ihmisille. Ystävän kanssa voi esimerkiksi keskustella yhteisistä mielenkiinnon kohteista, ulkoilla, käydä kirjastossa, ostoksilla tai toimia apuna asiointimatkoilla.  Toimintamme tavoitteena on tukea ja auttaa toista ihmistä, tarjota virkistystä arkeen sekä lievittää yksinäisyyttä.
 
Ystävätoiminnan voi aloittaa ilman kurssia ottamalla yhteyttä Kuortaneen SPR:n ystävätoiminnan vastuuhenkilöihin. Järjestämme vapaaehtoisille koulutuksen sekä mahdollisuuden saada vertaistukea ja ohjausta muilta ystävinä toimivilta.
 
Ystäväryhmä kokoontuu joka kuukauden toisena maanantaina klo 16 vaihtamaan kuulumisia ja jakamaan ideoita! Kokoontumispaikkana on ent. Jennylän tilat (sisäänkäynti kirpparin ovesta).
 
 
HUOM! Ystävää tarvitseva henkilö tai hänen omaisensa/läheisensä voivat myös ottaa yhteyttä ystävätoiminnan yhteyshenkilöön.   
 

Ystävätoiminnan yhdyshenkilöt

Eila Kuusisto
0405029560, eilav.kuusisto@luukku.com

Taina Tikkanen
040 7358 051, tikkanent6@gmail.com