Ensiapu ja valmius

Leena Koskela
Fotograf: Leena Koskela
"EA-taitoja voi ylläpitää ja harjoitella osastomme ensiapu- ja valmiusryhmässä. Osastomme päivystystehtävissä pääsee myös konkreettisesti kiinni toimintaan."

Ensiapu- ja valmiusryhmä

Tervetuloa mukaan kaikki ensiapu- ja valmiustoiminnasta kiinnostuneet, aiempaa koulutusta ei tarvita!
 
Ensiapuun ja valmiustoimintaan, ml. ensihuolto, ensiapu ja henkinen tuki, liittyviä aiheita käsitellään ja harjoitellaan säännöllisesti osaston toimitiloissa Kannelmäessä, Kaustisenpolku 5:ssä tai muussa erikseen sovittavassa paikassa. Harjoittelemme joka toinen viikko ensiaputaitoja, väliviikkoina kaikkia muita päivystys- ja viranomaishälytyksissä tarvittavia taitoja. Osallistua voit mahdollisuuksien mukaan esim. 1 krt/kk, silloin tällöin tai joka viikko, yhdessä ryhmäillat muodostavat kattavan koulutuskokonaisuuden.
 
Ryhmäillat jatkuvat syksyllä 2022. Syksyn aikataulut päivittyvät tälle sivulle kesän lopussa.
 
Ilmoittautumiset ryhmäiltoihin tehdään myös päivystyksissä käytettävän hupsis-järjestelmän kautta, voit pyytää ryhmään pääsyä oheisen linkin kautta https://paivystykset.punainenristi.fi/addgroup/58.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia tai sinulla on vaikeuksia niiden luonnissa, laita sähköpostia alla oleviin osoitteisiin ja katsotaan järjestelmän käyttö yhdessä vaikka valmiusiltojen yhteydessä.

Ryhmän viestintä tapahtuu pääsääntöisesti Oman kautta, liity ryhmään osoitteessa oma.punainenristi.fi

Voit myös seurata meitä instagramissa tunnisteella valmius_sprph

Lue lisää ryhmän toiminnasta.

Kysy lisätietoja:

Maria, valmius.sprph(a)gmail.com

Jenni, ensiapu.sprph (a) gmail.com