SPR Tapiola, Espoo

Plats:
PL 46, 02101, Espoo
E-post: 
tapiola@punainenristi.fi

Vapaaehtoisten auttajien merkitys kasvaa kriiseissä 

Koronakevät toi myös vapaaehtoisuustoimintaan moni haasteita. Toisaalta vahvuutemme on juuri kyky toimia kriiseissä, auttaa ja tukea silloin, kun sen aika ja paikka on. SPR on tukenut viranomaisia, sosiaalityötä, terveyspalveluita jne. monin eri tavoin.  Samanaikaisesti olemme luoneet uusia palvelumuotoja - kuten ikäihmisten soittoringit  - jotta apua olisi tarjolla silloinkin, kun henkilökohtaisia tapaamisia on niukasti tai ei lainkaan.

Nyt seuraamme koronatilanteen kehittymistä ja valmistaudumme toiveikkaasti paluuseen normaalimpiin auttamistehtäviin syksyllä 2020.  

SPR:n vapaaehtoistoiminnan ohje korona-aikana

Vapaaehtoisuus on hyvä harrastus - liity mukaan   

SPR/Tapiolan osastossa on useita eri toimintaryhmiä, joista voit valita oman mielenkiintosi ja elämäntilanteesi mukaisia vapaaehtoistehtäviä.  Katso lisätietoja vasemmalla olevista linkeistä. 

Jos aikasi ei riitä aktiiviksi, liity jäseneksi Tapiolan osastoon ja  auta meitä ylläpitämään ja kehittämään toimintaamme. Meillä on erilaisia tapahtumia ja kampanjoita, joihin voit tulla mukaan muutamaksi tunniksi tai yhdeksi päiväksi. 

**Tarvitsetko ensiapupäivystystä tapahtumaasi Espoon alueella?  Päivystämme ja autamme eri  tapahtumissa Kaakkois-Espoossa, ja välitämme tarvittaessa pyynnöt muualta Espoosta kyseisen alueen ensiapuryhmälle. Lisätietoja http://rednet.punainenristi.fi/node/4864.

Ota rohkeasti yhteyttä ja rekisteröidy Oma Punainen Risti -sivulla mukaan toimintaamme.

 

Nyheter

Inga nyheter just nu.

Evenemang

Inga händelser just nu.