Viisi nuorta istuu sohvalla vierekkäin ja hymyilevät

Lapset ja nuoret Varsinais-Suomen piirissä

Kuva: Jussi Vierimaa / Punaisen Ristin Varsinais-Suomen piiri

Punainen Risti tarjoaa lapsille kerhotoimintaa, nuorten toimintaryhmiä, ikimuistoisia leirejä, monipuolisia koulutuksia, vapaaehtoistehtäviä ja kouluvierailuja eri teemoin. 

Mukaan toimintaan ja vapaaehtoiseksi

Olkkari-Lounge tarjoaa kaikille nuorille aikuisille (16-29-vuotiaille) toimintaa joka keskiviikko klo 18-20 (loma-ajat pois lukien) Turun Ylioppilaskylän TYS´n Chill tiloissa, osoitteessa Inspehtorinkatu 12. Vaihtelevat teemat ja kaikki tapahtumat ovat maksuttomia. 

Liity Olkkari-Loungen WhatsApp-ryhmään, jossa jaamme tietoa viikkotoiminnasta, tapahtumista ja vapaaehtoistoiminnasta.  

Tule mukaan toimintaan tai vapaaehtoiseksi. 
 
Lisätiedot:
Elina Jalonen
asiantuntija, lapset ja nuoret
040 7313595 / elina.jalonen@redcross.fi

Punainen Risti tarjoaa kouluille ja oppilaitoksille monipuolisia oppimateriaaleja sekä tukea ja välineitä teemapäivien järjestämiseen. Kerromme elämästä eri puolilla maailmaa, ja käsittelemme muun muassa globaaleja haasteita, yksinäisyyttä, rasismia, ensiapua, kaverisuhteita sekä erilaisia tapoja auttaa. 

Punaisen Ristin oppimateriaalit ovat maksuttomia ja vapaassa käytössä: sproppimateriaalit.fi 
 
Tule mukaan vapaaehtoiseksi suunnittelemaan ja toteuttamaan vierailuja. Me koulutamme sinut. Lisätietoja saat paikallisosastoltasi tai lasten ja nuorten toiminnan asiantuntijalta.


Lisätiedot:
Elina Jalonen
asiantuntija, lapset ja nuoret
0407313595 / elina.jalonen@redcross.fi

Punaisen Ristin Reddie Kids -kerho tarjoaa varhaisnuorille (7–12 -vuotiaille) leikin lomassa mielekästä ja hauskaa tekemistä, hyödyllisiä taitoja ja ihmisyyttä puolustavia arvoja. Kerhon aiheet nousevat suoraan Punaisen Ristin ydintehtävistä: humanitaaristen arvojen toteuttamisesta, auttamisvalmiuden parantamisesta sekä terveyden ja huolenpidon edistämisestä.

Haemme mukaan myös uusia vapaaehtoisia. Reddie Kids -kerhon ohjaajan
alaikäraja on 15 vuotta. Apuohjaajaksi voi ryhtyä jo 12-vuotiaana. Me koulutamme sinut tehtävään, joten aiempaa kokemusta et tarvitse.

Lisätietoja saat paikallisosastoltasi tai lasten ja nuorten toiminnan asiantuntijalta.


Lisätiedot:
Elina Jalonen
asiantuntija, lapset ja nuoret
0407313595 / elina.jalonen@redcross.fi