Vändagen 14.2.2015

Så småningom är det igen dags för vändagen och i vanlig ordning firar vi i Röda Korset dagen genom att ge av vår tid till våra medmänniskor. I slutet av året skickades 2015-års kampanjbrev, materiallista och materialbeställningsblankett ut till alla avdelningar i landet. Det finns inga specifika krav på hur en vändag skall firas utan varje avdelning har möjlighet att själv välja hur den vill ordna ett trevligt evenemang. I kampanjbrevet hittar ni dock information och tips på vad ni kan göra och vad som är bra att tänka på inför ett jippo.

I vanlig ordning kan ni söka om bidrag för ert evenemang via LokalTapiola, max 150 euro delas ut till vardera avdelningen. För att kunna få bidraget förväntas att:

  • Jippot ska vara öppet för allmänheten och avdelningens medlemmar
  • Info om evenemanget skall gå ut till lokala medier
  • Evenemanget sätts in i RedNets evenemangskalender
  • LokalTapiola skall synas både i marknadsföringen och under jippot (LokalTapiolas logo hittar du på RedNet i gruppen Vändagen)
  • Medlemsvärvning pågår under evenemanget

Kom ihåg att spara alla kvitton för de olika evenemangskostnaderna!

Det finns som vanligt också en mängd olika typer av kampanjmaterial som kan beställas via Rödakorsbutiken på webben (kom ihåg att logga in med avdelningens egna koder på punaisenristinkauppa.fi) eller med hjälp av materialblanketten som skickades med kampanjbrevet. I utbudet ingår både kostnadsfritt material (flyers, planscher, ballonger m.m.) och försäljningsprodukter (kort, kassar, vantar osv.).

Sista beställningsdag är 5.2.2015!