Kampanjat

Ystävänpäivä

Ystävänpäivä, jota vuosittain vietetään 14.2., huomioidaan laajasti Punaisen Ristin toiminnassa, erityisesti ystävätoiminnassa. Turunmaalaisten osastojen vapaaehtoiset järjestävät aktiivisesti ystävänpäivätapahtumia. Punaisen Ristin Turunmaan piiri jakaa vuosittain "Vuoden Ystäväteko" -palkinnon henkilölle, joka on tehnyt huomionarvoisen panoksen kanssaihmistensä hyväksi. Sinäkin voit osallistua ja ilahduttaa ihmisiä ystävänpäivän merkeissä, esim. järjestämällä ”halaus”-kampanjan tai ohjelmaa vanhuksille tai lapsille. Ota yhteyttä, jos haluat osallistua ystävänpäiväkampanjaan!

Pidä silmällä, mitä Tapahtumat (katso myös Händelser) tai Uutiset -osioissa kerrotaan tulevista kampanjoista!

Lisätietoja:
Rebecca Börman
Sosiaali- ja nuorisotoiminnan kehittäjä
sähköposti: rebecca.borman@redcross.fi
puhelin: 040 771 2820
 

Rasisminvastainen viikko

Rasisminvastaisen viikon aikana maaliskuussa Punainen Risti tekee työtä suvaitsuvaisuuden eteen järjestämällä asennetalkoita tai järjestämällä tilaisuuksia, joissa ihmiset voivat heittää ennakkoluulonsa roskakoriin. Tapahtumia on esim. kouluissa tai ulkona kaduilla. Vapaaehtoisena voit olla mukana esim. järjestämässa asennetalkoita tai muuten osallistua osastojen järjestämään ohjelmaan. Jos olet kiinnostunut kampanjasta, ota yhteyttä, niin voit keskustella asiasta tarkemmin.

Rasisminvastaisen viikon 2015 aikana järjestämme yhdessä UMR:n (Ungdom mot rasism) kanssa monikulttuurisuus-teemaviikonlopun Turunmaalla. Lisätietoja löydät Händelser-osiosta!

Lisätietoja:
Rebecca Börman
Sosiaali- ja nuorisotoiminnan kehittäjä
sähköposti: rebecca.borman@redcross.fi
puhelin: 040 771 2820