Sääksjärven osaston vaatekeräys 20.4 - 25.4.2015

"Tampereen ev.-lut. seurakuntayhtymään kuuluvan Tampereen Eteläisen seurakunnan Multisillan käsityöpiiriläiset kokoontuivat talvikauden ajan tekemään hyvää käsillään."
RP
Fotograf: RP
"Outi ja täysi peräkärry"
RP
Fotograf: RP
"Keräykseen annetut tavarat päätyvät Kalkkuun logistiikkakeskukseen lajiteltavaksi"

Kevään 2015 vaatekeräys

Huhtikuun lopulla 20-25.4.2015 järjestetty Punaisen Ristin Sääksjärven osaston  vaatekeräys tuotti vaatetta ja muuta tavaraa  kukkuraisen peräkärryllisen vietäväksi Tampereen Kalkussa sijaitsevaan logistiikkakeskukseen. Keräyksen organisoinut Outi Peltola kertoi, että samaan aikaan kun hän vei kuormaa Kalkkuun, oltiin siellä valmistelemassa logistiikkayksikön kalustoa ja Punaisen Ristin klinikan käyttöön tarkoitettua laitteistoa lähtövalmiiksi avustamaan  Nepalin maanjäristysalueilla. Sääksjärven osaston keräyksessä tavaraa kerättiin Sääksjärvellä, Multisillassa ja Kuljun Kartanolla.

Lahjoituksia keräyspaikoilla vastaanottamassa myös ollut Merja Majanen ilahtui Tampereen Eteläisen seurakunnan Multisillan käsityöpiiriläisten lahjoittamista kymmenesta Äiti Teresa -peitosta. Peittoja talvikauden ajan tehneet käsityöpiiriläiset toivoivat, että peitot päätyisivät katastrofialueelle Nepaliin.

Sydämellisen kiitokset kaikille vaatekeräykseen osallistuneille ! Apua tarvitaan niin akuuttiin kuin pitkäaikaiseen avustustoimintaan.