Monikulttuurinen ystävätoiminta

Sonja Hagström
Fotograf: Sonja Hagström
"Punaisen Ristin monikulttuurisuustoiminta tuo yhteen ihmisiä eri kulttuureista."

Kokkolan SPR:n monikulttuurisen vapaaehtoistoiminnan tavoitteena  on tukea maahanmuuttajien kotoutumista suomalaiseen yhteiskuntaan mahdollistamalla monikulttuurista vuorovaikutusta. Pyrimme toimimaan ja luomaan ympärillemme positiivista ja suvaitsevaista ilmapiiriä!

Keväällä 2022 Kansainvälisen klubin vetovuorot Yhteisöklubi Sillalla on rasisminvastaisella viikolla ke 23.3 ja Punaisen Ristin viikolla ke 4.5. Tervetuloa mukaan!

Naiscafé - Naisten monikulttuurinen kohtauspaikka kokoontuu la 5.3 klo 13-15 Kokkolan kaupunginkirjastolla (Isokatu 3, 1.krs) 

Kevään kokoontumiset: 5.3., 19.3., 2.4., 30.4., 14.5. ja 28.5.

Monikulttuuriseen vapaaehtoistyöhön voit osallistua esimerkiksi:

  • Toimimalla kansainvälisen klubin vastuuvuoroilla joka kuudes keskiviikko, tai osallistumalla klubille joka keskiviikko kävijänä, suomen kielen opettelun tukena ja  jutteluseurana
  • Toimimalla maahanmuuttajan ystävänä tai ystäväperheenä (Perehdytysoulutuksen jälkeen) tai pyytämällä vapaaehtoista ystävää auttamaan Suomeen  tutustumisessa
  • Toimimalla erilaisissa tapahtumissa, mm. rasismin vastaisessa kampanjassa
  • Toimimalla itse maahanmuuttajana vapaaehtoisena tai vaikkapa kummivapaaehtoisena kielitaidottomalle maahanmuuttajalle

Tervetuloa uudet ja vanhat toiminnasta kiinnostuneet juttelemaan erilaisista vapaaehtoistyön mahdollisuuksista ja tehtävistä. Ideoidaan yhdessä uutta ja kehitetään vanhaa!

Voit ottaa yhteyttä

Ystävätoimistoon 

Vaunumiehenkatu 4B (SPR Kirppis) 67100 Kokkola

p. 0400442953

ystava.kokkola(at)gmail.com

Facebook: SPR Ystävätoiminta Kokkola                                                                                        

 

Ajankohtaista:

Kansainvälinen klubi joka keskiviikko klo 16-18 Yhteisöklubi Sillassa, Hesburgerin yläkerta, Rantakatu 6.  Kysy lisää SPRn vuoroista, tervetuloa vapaaehtoiseksi!