Ensiapuryhmäläisiä Rautavaaralle

I kraft tills:: 
måndag, december 31, 2018 - 00:00
  • Norra Savolax
  • First aid duty
Plats:
Koulutie 1, 73900, Rautavaara

SPR Rautavaaran osasto hakee ENSIAPURYHMÄLÄISIÄ!

Aloita sinäkin harrastus joka voi pelastaa ihmishenkiä!

Ensiapuryhmä koostuu joukosta vapaaehtoisista ihmisistä, jotka haluavat ylläpitää ja jakaa ensiaputaitojaan. Ensiavun lisäksi ryhmässä voi oppia radiopuhelimen käyttöä, ryhmän johtamista, riskien kartoittamista ja tapahtumien ensiapupäivystysten suunnittelua.

Ensiapuryhmään tullessasi Sinun ei välttämättä tarvitse osata ensiapua - me koulutamme sinut!

Ensiapuryhmä päivystää aktiivisesti erilaisissa yleisötilaisuuksissa ja kilpailuissa. Harjoittelemme säännöllisesti mm. erilaisia ensiaputilanteita sekä erilaisten ensiapuvälineiden käyttöä.

Ensiapupäivystäjäksi pääsee 18 vuotias SPR:n jäsen, jolla on voimassa EA2 koulutus ja päivystysensiapukurssi suoritettuna. Tämän lisäksi päivystäjältä vaaditaan normaalia psyykkistä ja fyysistä kuntoa, vaitiolovelvollisuutta sekä aktiivista osallistumista ensiapuryhmän harjoituksiin.

Harjoittelijaksi ensiapupäivystyksiin pääsee 16- vuotta täyttänyt, ensiapuryhmässä toimiva henkilö, jolla on voimassa olevaa EA2® koulutus ja on psyykkisesti/ fyysisesti soveltuva päivystämään.

Katso lisää: www.rautavaara.punainenristi.fi

Ota yhteyttä!

SPR Rautavaaran osasto
Ensiapuryhmän johtaja
Jukka Korkalainen
Puh. 050 560 3998
rautavaara@punainenristi.fi
 

nsiapupäivystäjiltä vaadimme SPR:n jäsenyyttä, 18- vuoden ikää, voimassa olevaa EA2® koulutusta, päivystyskorttia, normaalia psyykkistä ja fyysistä kuntoa, vaitiolovelvollisuutta, sekä aktiivista osallistumista ensiapuryhmän harjoituksiin. - See more at: https://rednet.punainenristi.fi/node/14861#sthash.O3AmiSwf.dpuf

 

Aloita sinäkin harrastus joka voi pelastaa ihmishenkiä!

Ensiapuryhmä koostuu joukosta vapaehtoisista ihmisistä, jotka haluavat ylläpitää ja jakaa ensiaputaitojaan. Ensiavun lisäksi ryhmässä voi oppia radiopuhelimen käyttöä, ryhmän johtamista, riskien kartoittamista ja tapahtumien ensiapupäivystysten suunnittelua.

Ensiapuryhmään tullessasi Sinun ei tarvitse välttämättä osata ensiapua!

Ensiapuryhmä päivystää aktiivisesti erilaisissa yleisötilaisuuksissa ja kilpailuissa. Harjoittelemme säännöllisesti mm. erilaisia ensiaputilanteita, sekä erilaisten ensiapuvälineiden käyttöä.
Ensiapuryhmällä on käytössä ZOLL AED Plus- defibrillaattori. 

Haluatko oppia elvyttämään ja käyttämään defibrillaattoria? - Tule mukaan ensiapuryhmän harjoitusiltoihin! Aikataulut ja harjoitusten teemat löydät alaotsikosta ''ryhmäillat''.

Ensiapupäivystäjäksi?

Ensiapupäivystäjiltä vaadimme SPR:n jäsenyyttä, 18- vuoden ikää, voimassa olevaa EA2® koulutusta, päivystyskorttia, normaalia psyykkistä ja fyysistä kuntoa, vaitiolovelvollisuutta, sekä aktiivista osallistumista ensiapuryhmän harjoituksiin.

Harjoittelijaksi ensiapupäivystyksiin pääsee 16- vuotta täyttänyt, ensiapuryhmässä toimiva henkilö, jolla on voimassa olevaa EA2® koulutus ja on psyykkisesti/ fyysisesti soveltuva päivystämään. 

- See more at: https://rednet.punainenristi.fi/node/14861#sthash.O3AmiSwf.dpuf

E-mail för kontakata dig direkt: 
Koulutie 1, 73900, Rautavaara