Ensiapukoulutus

Punaisen Ristin Lahden osaston järjestää ensiapukoulutusta osaston toimintakeskuksessa Vapaudenkatu 8 A 4.

llmoittaumiset ensiapukursseille osaston sähköpostiin lahti_at_punainenristi.fi tai osaston asiakaspalveluun ma ja pe kello 10 - 14 sekä ke 13 - 17 puhelimitse 03 - 782 3601.

Lahden osasto järjestää myös muuta ensiapukoulutusta työpaikoille myytävinä kokonaiskoulutuspaketteina. Jos tarjotut kurssiajat eivät vastaa tarpeitasi tai kyse on suuremman ryhmän kouluttamisesta, ota yhteys osastomme sahköpostiin lahti_at_punainenristi.fi(linkki lähettää sähköpostin) tai toimintakeskuksen asiakaspalveluun ja pyydä tarjous ensiapukoulutuksesta.

SPR:n virallinen ensiapukurssitodistus on voimassa kolme (3) vuotta kurssin suorittamisesta. Ensiaputaitojen virallista voimassaoloa on mahdollista jatkaa ensiavun peruskurssin jälkeen kolmen (3) vuoden kuluessa suoritettavalla jatko- tai kertauskurssilla. Kertauskurssilla voimassaoloa on mahdollista jatkaa vain kerran peruskurssin jälkeen.

Ensiapukurssien tuntimäärät ovat:

  • EA 1®, Ensiavun peruskurssi 16 tuntia
  • EA 2®. Ensiavun jatkokurssi 16 tuntia
  • Hätäensiapukurssi 8 tuntia
  • Hätäensiapukurssi 6 tuntia
  • Hätäensiapukurssi 4 tuntia
  • Ensiavun kertauskurssi 4, 6 tai 8 tuntia
  • Varhaisen defibrillaation kurssi 4 tuntia

Kurssien sisältö räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaan valtakunnallisen runko-ohjelman puitteissa. Kurssit voidaan toteuttaa joko asiakkaan tiloissa tai osaston toimintakeskuksessa Vapaudenkatu 8 A. Ryhmäkoko 10-15 henkilöä.Opetustunnin pituus on 45 minuuttia. Kouluttajan matkakulut veloitetaan kurssin tilaajalta valtion matkustussäännön mukaisesti.

HUOM! Työnantaja voi hakea Kela-korvausta kohtuullisen osan ensiapukoulutuksen ja välineiden kustannuksista osana työterveyshuollon kustannuksia

Kursseille suositellaan hankittavaksi jokaiselle kurssilaiselle opetusta tukeva Ensiapuopas, jonka hinta on 23 euroa/kpl. PYYDÄ TARJOUS ensiapukoulutuksesta työpaikallesi tai kysy kurssejamme, koulutusaikataulustamme löytyy varmaankin Sinulle sopiva koulutusajankohta. Kurssipakettiemme hinnat sisältävät teoriaopetuksen ja käytännön harjoitukset asianmukaisin apuvälinein toteutettuna sekä todistukset kurssin hyväksytysti suorittaneille. Ensiapukoulutus ja –välineet ovat osa yrityksen työterveyshuoltoa ja näin Kelan korvauksen piirissä. (SV-laki 364/1963).