Avoimet työpaikat

Suunnittelija

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin Satakunnan piiriin kolmivuotiseen STEA- rahoitteiseen Ruokaa ja osallisuutta -hankkeeseen suunnittelijaa. Työsuhde on määräaikainen ja hankerahoitus on myönnetty vuosille 2022-2024.

Hankkeen tavoitteena on edistää ruoka-avun saajien hyvinvointia ja osallisuutta ja kehittää ruoka-avun oheistoimintaa avunsaajien tarpeita vastaavaksi.  

Työtehtävät

Suunnittelijana kehität ja käynnistät osallistavia toimintoja yhteistyössä Punaisen Ristin osastojen ja paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Hankkeessa osallistetaan avunsaajia toiminnan suunnitteluun ja organisointiin, kehitetään kokemusasiantuntijuutta sekä tuettua vapaaehtoistoimintaa ruoka-avussa.​ 

Tavoitteena on vahvistaa yhteisöjen resilienssiä verkostoyhteistyöllä ja edistää myös koronan jälkeistä palautumista yhteisölähtöisen toiminnan menetelmiä hyödyntäen. Lisäksi vaikutetaan yhteiskunnalliseen keskusteluun ja päätöksentekoon tuomalla esiin ruoka-avunsaajien näkemyksiä ja kokemuksia.

Hankkeessa ei organisoida itse ruoka-avun jakamista vaan ruoka-avun yhteydessä tarjottavaa muuta toimintaa.​

Määräaikainen työsuhde alkaa sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa 2022.  

Odotamme sinulta

Suunnittelijana vastaat hankkeen suunnittelusta, toteutuksesta ja seurannasta, muotoilet kehittämistyön tulokset toimintamalleiksi ja juurrutat ne käytäntöön. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja verkostoyhteistyötaitoja, organisointiosaamista ja itsenäistä työskentelyotetta. Arvostamme vankkaa vapaaehtoistoiminnan sekä ruoka-aputoiminnan tuntemusta. Sinulla on myös tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Työ edellyttää myös matkustamista toimialueellamme, joten ajokortti on välttämätön. 

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolisen tehtävän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tukemalla lounasruokailua ja tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut. 

Toimipaikkamme sijaitsee Porissa ja teemme töitä joustavassa hybridityön mallissa. 
Noudatamme Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Paula Ilén, puh. 040 5630118.
Lähetäthän hakemuksesi sähköisen lomakkeen kautta viimeistään 22.4.2022.

Hakulomake

BilagaStorlek
Ikon för PDF Suunnittelija.pdf74.7 KB