Ystävävälittäjäksi maahan muuttaneiden ystävätoimintaan Vantaalle

I kraft tills:: 
fredag, december 16, 2016 - 12:00
  • Huvudstad område
  • Mångkulturellt arbete

Välitätkö muista? Entä oletko hyvä toimimaan erilaisissa tilanteissa? Tervetuloa mukaan vapaaehtoiseksi ystävävälittäjäksi Vantaalle!

Tehtävänäsi on erityisesti vastata maahan muuttaneiden ihmisten ystäväpyyntöihin, yhdistää ystävää tarvitsevat ja vapaaehtoiset ystäväpareiksi tai -perheiksi, sopia parin tai perheen ensimmäisestä tapaamisesta, osallistua tähän ensimmäiseen tapaamiseen sekä tukea tarvittaessa niin vapaaehtoisia kuin asiakasystäviä. Voit halutessasi välittää vapaaehtoisia muillekin ystäviä kaipaaville henkilöille kuten ikäihmisille ja vammaisille. Toimipaikkasi voi olla Korsossa, Myyrmäessä tai Tikkurilassa.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden toimia ihmisten hyväksi. Lisäksi pääset mukaan näköalapaikalle, jossa toimintaa kehitetään. Punaiselta Ristiltä saat perehdytyksen tehtävään, koulutuksen, tuen sekä paikan kohdata monenlaisista taustoista tulevia ihmisiä.

Toivomme, että voit toimia välittäjänä vuoden ajan. Halutessasi saat toki jatkaa pidempäänkin. Kokemus ystävätoiminnasta tai kotoutumista tukevasta toiminnasta sekä kielitaito on plussaa.

E-mail för kontakata dig direkt: 
Tillägsinformation om vem man skall kontakta:: 
Kysy lisää sosiaalitoiminnan suunnittelija Outi Mustonen puh. 020 701 2370.