Ovi jossa Punaisen Ristin merkki

Osastoille

Kuva: Suvi-Tuuli Kankaanpää

Osastot saavat tukea toimintaansa monin tavoin: 

Toimialakohtainen tuki

Jokainen toimiala tukee vapaaehtoisia ohjauksen, koulutuksen ja harjoittelun keinoin. Kiinnitämme erityisesti huomiota avainvapaaehtoisten tukemiseen, kannustamiseen ja kiittämiseen. 

Puheenjohtajatuki 

Osaston puheenjohtajan tehtävä on keskeinen osaston toimivuuden kannalta. Tarjoamme osastojen puheenjohtajille tukea johtamiseen, vuorovaikutukseen ja viestintään sekä mahdollisuuksia vertaistapaamisiin. 

  • Alueelliset puheenjohtajapäivät vuosittain
  • Koko piirin puheenjohtajapäivä vuosittain

Aluekummituki 

Aluekummituki osastoille on jaettu neljään alueeseen, jossa jokaisessa on piiritoimiston työntekijöistä aluekummipari. Alueelliset kummitapaamiset pidetään kahdesti vuodessa. 

Alueet ja kummit

  • Pirkanmaa pohjoinen, kummit:Mari Rantio ja Henri Yli-Rahko
  • Pirkanmaa eteläinen, kummit: Riitta Konttinen ja Marjut Välimaa  
  • Kanta-Häme, kummit: Pirjo Mattila ja Johanna Raivio
  • Päijät-Häme, kummit: Ida Helotie ja Hanne-Miia Niemi  

Osastotoimisto on Suomen Punaisen Ristin kaikkia vapaaehtoisia palveleva tietopankki. Osastoimistossa on kaikkia vapaaehtoisa koskevaa tieto ja erityisesti osastojen luottamushenkilöille suunnattua tietoa. 

 

 

 

Punaisen Ristin verkkokauppa

Verkkokauppa vaatii uusilta käyttäjiltään rekisteröitymisen. Rekisteröitymiseen tarvitaan sähköpostiosoite ja osastokohtainen asiakasnumero. Rekisteröitymisen vahvistaminen voi kestää viisi arkipäivää, joten rekisteröityminen on syytä tehdä hyvissä ajoin ennen varsinaisen tilauksen tekemistä.  

Mikäli sinulla on kysymyksiä verkkokauppaan liittyen, yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse: myynti@punainenristi.fi tai 020 701 2211.

Verkkokauppa rekisteröitymisohjeet_osastot_2021.pdf