Nuorten toiminta

Nuorisojäseniä ovat Punaisessa Ristissä kaikki alle 29-vuotiaat. Tampereen osaston nuorten toiminta onkin suunnattu hyvin eri-ikäisille nuorille. Nuorten toimintaan voi osallistua kuka vaan, mutta kannustamme liittymään Suomen Punaisen Ristin jäseneksi. Jäsenenä voit osallistua esimerkiksi koulutuksiin alennettuun hintaan. Nuorisojäsenyys maksaa 10 € / kalenterivuosi.

Osastomme vapaaehtoiset järjestävät nuorille noin kerran kuussa ohjelmaa, jossa pääsee tutustumaan Punaisen Ristin toimintaan ja tekemään yhdessä konkreettisesti hyvää. Ohjelmassa on syksyn aikana muun muassa keräykseen osallistumista, ensiaputoimintaan tutustumista sekä seksuaaliterveystyöhön perehtymistä. Ohjelmaa on suunniteltu alustavasti, mutta ei lyöty lukkoon, joten toiveitakin saa ehdottomasti esittää.

Tapahtumista tiedotetaan ensisijaisesti whatsapp-listalla, jolle voit liittyä näin:
1. Tallenna numero 050 475 1888 puhelimeesi
2. Lähetä numeroon Whatsapp-viesti "Liity & oma nimesi".
3. Valmista! Saat noin kerran kuukaudessa tietoa tulevista tapahtumista, tilaisuuksista ja koulutuksista suoraan puhelimeesi. 

Tampereen osaston nuorena vapaaehtoisena voit myös:

  • ohjata lasten Reddie-kerhoa
  • osallistua järjestön kansainväliseen toimintaan
  • hankkia uutta osaamista koulutuksissa (esimerkiksi henkisestä tuesta) 
  • suunnitella ja järjestää leirejä lapsille tai nuorille 
  • toimia osaston hallituksessa tai muissa luottamustoimissa 
  • olla mukana kaikessa muussakin osaston toiminnassa, kuten ensiapu-ryhmässä, ystävätoiminnassa tai monikulttuurisessa toiminnassa.

Jos olet kiinnostunut osaston nuorten toiminnasta, ota yhteyttä Tampuriin p. 050 475 1888 tai kaisa.kuuppo@redcross.fi.