Nuorten toiminta

"Ammattikorkeakoulu Novian opiskelijoita Nälkäpäivän aikaan Skanssissa"

Nuoret ovat tervetulleita mukaan ottamaan kantaa inhimillisyyden ja muista huolehtimisen puolesta. On paljon asioita, joilla saat vapaa-aikaasi arvokasta sisältöä. Voit järjestää nuorteniltoja, vetää nuortenryhmiä, olla mukana ystävätoiminnassa tai osallistua valiokunta- tai hallitustyöskentelyyn. Voit olla mukana eri kampanjoissa kuten ystävänpäivä, rasismin vastainen viikko, nälkäpäivä tai aids-päivä.
 

Turunmaalainen nuortenryhmä

Nuortenryhmä kaikille nuorille koko Turunmaalta tapaa noin kerran kuukaudessa ympäri Turunmaata. Ryhmä voi esim. tehdä lyhyitä ekskursioita, oppia ensiapua tai osallistua kampanjoihin kuten rasismin vastainen viikko tai aids-päivä. Ryhmässä tapaat muita nuoria ja opit erilaisia asioita. Jos haluat tietää lisää tulevista tapahtumista, ota yhteyttä Andrea Södergårdiin, andrea.sodergard@redcross.fi.

  
    Taco night Piugissa Paraisilla                                          Näkökulmia seksiin treffit Turussa

 

Ensiapu- ja valmiustoiminta

Osastojen ensiapu- ja valmiustoimintaan nuoret ovat tervetulleita mukaan. Ensiapu- ja valmiusryhmiin tarvitaan aina uusia jäseniä. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Marjatta Alakahriin, marjatta.alakahri@redcross.fi.
 

Nuorisodelegaatti

Nuorisodelegaatit ovat 18-vuotta täyttäneitä Punaisen Ristin nuorisojäseniä, jotka ovat saaneet koulutuksen toimimiseen nuorisodelegaatteina kehitystehtävissä kansainvälisessä toiminnassa. Lisätietoja: https://www.punainenristi.fi/nuoret/kansainvalinen-toiminta.
 

Nuorten blogi

Suomen Punaisen Ristin nuorten blogi on nimeltään Henry Goes Live ja se löytyy osoitteesta henrygoeslive.com. Punaisen Ristin nuorten blogi käsittelee monipuolisesti erilaisia Punaisen Ristin teemoja. Blogin aiheita ovat muun muassa inhimillisyys, yhteiskunta, eettisyys ja vapaaehtoisuus. Sisällöstä vastaavat ensisijaisesti freelancer-toimittajat, mutta kaikilla Punaisen Ristin vapaaehtoisilla ja luottamushenkilöillä on mahdollisuus osallistua blogityöhön.
Lisätietoja nuorten blogista saat Punaisen Ristin keskustoimiston viestintäyksiköstä: info@punainenristi.fi.

 

Yhteyshenkilö kaikkea lasten- ja nuortentoimintaa koskeviin tiedusteluihin:

Andrea Södergård
Nuorisotoiminta ja viestintä
sähköposti:
andrea.sodergard@redcross.fi
puhelin: 040 352 9375