Jyväskylän osaston ensiapuryhmän kevätkausi 2018 alkaa

9.1.2018
18:00 till 21:00
Joona Jylhälehto
Fotograf: Joona Jylhälehto
"Ensiapuryhmän harjoituksissa harjoitellaan mm. perusensiaputaitoja. "
Plats:
Ailakinkatu 5, 40100, Jyväskylä
Typ av händelse: 
  • Kurser och utbildning
  • Möten och gruppsammankomster
Arrangör: 
Punaisen Ristin Jyväskylän osasto

Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osaston ensiapuryhmän kevätkausi 2018 alkaa. Ensiapuryhmä kokoontuu joka toinen tiistai kello 18:00 osoitteessa Sammonkatu 4. Kevätkauden 2018 ensimmäiset harjoitukset pidetään poikkeksellisesti Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirin Jyväskylän aluetoimistolla (Ailakinkatu 5) ja kouluttajana ovat Länsi-Suomen piirin terveydenhuollon suunnittelija Virve Karling ja järjestötoiminnan kehittäjä Minna Laihorinne.

Ensiapuryhmä harjoittelee ensiapu- ja pelastuspalvelutaitoja, päivystää yleisö- ja urheilutapahtumissa sekä on eri viranomaisten käytettävissä onnettomuus- ja erityistilanteissa osana Vapaaehtoista pelastuspalvelua.

Ensiapuryhmän toimintaan ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet. Toivomme, että jokainen vapaaehtoinen on Suomen Punaisen Ristin jäsen. Aikaisempaa koulutusta tai kokemusta ei tarvita, ensiapuryhmä koluttaa jäseniään. Osassa kursseista on omavastuu, jonka maksamalla pääsee mukaan kurssille. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Ensiapuryhmän ryhmänjohtaja  Aarno Vitikainen 040-515 2428, sprjkl.earyhma@gmail.com (linkki lähettää sähköpostin)