Vapepan johtopaikkahenkilöstön perehdytyskoulutus Huittisissa 23.1.2018

23.1.2018 17:45 till 20:30
Rauli Nordberg
Fotograf: Rauli Nordberg
Typ av händelse: 
  • Kurser och utbildning
Arrangör: 

Tilaisuuden järjestää Punaisen Ristin Satakunnan piiri yhteistyössä Opintokeskus Siviksen ja Vapaaehtoisen pelastuspalvelun Keski-Satakunnan paikallistoimikunnan kanssa.

Aika: Tiistai 23.1.2018 klo 18.00 -20.30.

Paikka: Einola; Karpintie 8, Huittinen.

Kenelle: Vapaaehtoisen pelastuspalvelun hälytysryhmissä toimiville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita kouluttautumaan ja valmiita sitoutumaan Vapepan johtopaikkahenkilöstön eri tehtäviin.

Tarkoitus: Antaa osallistujille valmiuksia toimia johtopaikan yleisimmissä tehtävissä Vapepa-johtajan apuna.

Sisältö: Koulutus sisältää johtopaikan toimintaan ja tehtäviin liittyviä lyhyitä tietoiskuja ja ryhmätyöskentelyä. Koulutus toteutetaan sisätiloissa.

Kouluttaja: Tilaisuuden pääkouluttajana toimii valmiuskouluttaja Juhani Salonsaari.

Kustannukset: Koulutus on osallistujille maksuton.

Ennakkotehtävä: Tutustu ennen koulutusta seuraaviin Vapepan johtopaikalla käytettäviin lomakkeisiin (löytyy; www.vapepa.fi > lomakkeet): tiedot kadonneesta, ilmoittautumiskortti, kalustokortti, toimintaryhmän kortti, tilannepäiväkirja, viestipäiväkirja, evakuointikortti, evakuointipöytäkirja, ajoselvitys/matkalasku ja toimintaraportti. Lisäksi ennakkotehtävä liitteenä.

Ilmoittautumiset: Punaisen Ristin Satakunnan piiritoimistoon 16.1. mennessä, sähköposti; satakunta@punainenristi.fi tai puh. 020 701 2820. Ilmoita; tapahtuma, nimesi, yhteystietosi, järjestösi ja ruoka-aineallergiat.

Lisätietoja tilaisuudesta antaa Juhani Salonsaari puh.040 734 3743 tai sähköposti; juhani.salonsaari@suomi24.fi

Tilaisuuden alussa on kahvitarjoilu klo 17.45 alkaen.  Tervetuloa!