Etsinnän peruskurssi 19.-20.1.2018 Nakkilassa

19. - 20.1.2018
Rauli Nordberg
Fotograf: Rauli Nordberg
Typ av händelse: 
  • Kurser och utbildning
Arrangör: 

Aika:  perjantai 19.1. klo 17.15 - 21.00 ja lauantai 20.1. klo 9.00 - 18.30

Kurssipaikka: Villilän kartanon Filmistudio maastoharjoittelu suoritetaan Tervasmäen laavun ympäristössä.

Kurssin järjestää Punaisen Ristin Satakunnan piiri yhteistyössä Opintotoiminnan Keskus Siviksen kanssa.

Kohderyhmä: Kurssi on tarkoitettu Vapaaehtoisessa pelastuspalvelussa toimivien järjestöjen jäsenille ja muille asiasta kiinnostuneille.

Tavoite: Kurssin käytyään osallistujat tuntevat tavallisimmat maastoetsintämenetelmät ja osaavat toimia niissä etsijöinä. Osallistujat tietävät myös etsinnän eri vaiheet, valmiuden osa-alueet, vastuuasiat, viestitoiminnan perusteet ja osaavat varautua etsintöihin.

Kurssin sisältö: Kurssi sisältää teoriaopetusta, pienimuotoisia ryhmätehtäviä ja ohjattua etsintäharjoittelua maastossa. Kurssin kokonaistuntimäärä on 15 tuntia. Kurssitodistuksen saaminen edellyttää aktiivista osallistumista ja läsnäoloa koko kurssin ajan.

Kurssin kouluttajat: pääkouluttajana toimii valmiuskouluttajat Sari Rantanen ja Jussi Sauramo

Kustannukset: Kurssimaksu on 30,00 euroa sisältäen opetuksen, materiaalit, todistuksen ja ohjelmassa mainitut kahvit ja ruokailun. Kurssimaksun (tasaraha) kurssin aikana suorittaneet välttyvät 5 euron laskutuslisältä.

Varusteet: Ota mukaasi kurssille molempina kurssipäivinä muistiinpanovälineet, sisäjalkineet, säänmukainen etsintävaatetus, keltainen turvaliivi/vast, kompassi, partiopilli, valaisin, maastoruokailuvälineet ja kurssitodistus (kortti), jos olet aiemmin suorittanut Vapepan kursseja.

Ilmoittautumiset: 15.1. mennessä puh. 020 701 2820, satakunta@punainenristi.fi Ilmoita; kurssi, yhteystietosi, järjestö, mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Tiedustelut: sisältöön liittyviin tiedusteluihin vastaa Sirpa Tamminen p. 045 1148 152.

Tervetuloa!