Koulutuksen järjestäjille

Janne Leskinen
Fotograf: Janne Leskinen
"Humanitäärisen oikeuden roolipeli Syndalenissa"

**Koontitaulukkoa päivitetään mahdollisuuksien mukaan Koronaepidemian aikana*** 
Syksyn suunnitelmat otetaan uudelleen tarkasteluun vielä, kun sen aika on. 

KOULUTUSTEN KOONTITAULUKKO
Punaisen Ristin Helsingin ja Uudenmaan piirin kanssa yhteistyössä järjestetyt vapaaehtoiskoulutukset löytyvät  koontitaulukosta, joka on tarkoitettu kouluttajille ja koulutusta järjestäville osastoille koulutusten koordinointiin. Taulukosta näet myös seuraavan vuoden koulutukset. HUOM! sivu päivitetään piirissä viikoittain. Jos koneellesi avautuu vanha sivu, valitse refresh/reload (sivun päivitys) tai tyhjennä koneesi selaushistoria ja avaa taulukko uudestaan. 

Vapaaehtoisille tarkoitetut koulutukset ilmoittautumisohjeineen löydät Oma Punainen Risti -tietojärjestelmästä: www.punainenristi.fi/oma.

Jos haluat ilmoittaa osastosi koulutuksesta tai sinulla on kysyttävää koulutuksista tai kalenterista, ota yhteyttä Helsingin ja Uudenmaan piirin koulutussuunnittelija Emilia Jokiahoon, puh. 040 594 8142, sähköposti emilia.jokiaho@punainenristi.fi tai ohjelma-avustaja Elina Tammeen, puh. 040 642 9015, sähköposti elina.tammi@punainenristi.fi.  

HYVÄT KÄYTÄNNÖT JAKOON
Hyvän koulutuksen järjestäminen vaatii tiivistä yhteistyötä niin osastolta, kouluttajalta kuin piiriltäkin. Pääset tutustumaan alla olevan liitteen kautta Keski-Helsingin osaston hyvään tapaan järjestää koulutuksia. Voit myös hyödyntää koulutuksen järjestäjän muistilistaa. Kun jokin kohta pohdittuttaa, ole yhteydessä.  
 

KOULUTTAJIEN TAPAAMISET
* Seuraavaa ajankohtaa ei vielä ole päätetty