Vändagsfest för barnfamiljer i Esbo

Karoliina Pertamo
Fotograf: Karoliina Pertamo
"Vändagsfest"

Nu har du chansen att underlätta vardagen för mindre bemedlade barnfamiljer i Esbo! Vi är med och ordnar en barnfest för dem den 11 februari - och du kan bidra bland annat genom att skänka pengar till matpresentkort som vi delar ut till familjerna.

Söndagen den 11 februari firar vi alla hjärtans dag i förväg i Thorstorp i Alberga. Vi bjuder på pizza, fiskdamm och annat roligt program för barnen och njuter av flera musikuppträdanden under festens gång. Festfixare är en av våra unga medlemmar, Anna Ilmoni. Hon är en 16-årig gymnasist som vill sprida lite extra glädje till familjer som har svårt att få vardagen att gå ihop. Förutom en minnesvärd dag får familjerna också en konkret gåva i form av ett presentkort till matbutiker.

Vi har startat en insamling där vem som helst kan bidra med pengar till presentkorten. 10, 20, 50 euro - tillsammans är vi starka, så kom med!

Insamlingen finns på https://mesenaatti.me/campaign/?id=809#single/view

Vi tar också tacksamt emot frivilliga medhjälpare som kan leka med barnen, hålla igång serveringen och hjälpa till där det behövs! Hör också av dej om du känner någon familj som skulle bli glad av att få komma på denna fest så skickar vi en inbjudan!

För mer information, kontakta Anna Ilmoni: familjefest2018@gmail.com eller 0504339179. Hoppas du tar denna unika chans att hjälpa barnfamiljer i vår stad!