Vapaaehtoiseksi Kaarlenkadun vastaanottokeskuksen kielikerhoon

I kraft tills:: 
måndag, maj 7, 2018 - 17:30
  • Huvudstad område
  • Multicultural activities
Plats:
Kaarlenkatu 7, 00530, Helsinki

Tule mukaan opettamaan suomea Kaarlenkadun vastaanottokeskuksessa toimivaan kielikerhoon. Kerho kokoontuu maanantaisin klo 18:30–20:00. Edellytyksenä osallistumiselle on kiinnostus kieliä kohtaan sekä vieraille kulttuureille avoin mieli. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä muuttolinnut.laksyhelppi@gmail.com.

Tarvitsisimme iloiseen joukkoomme muutamaa vapaaehtoista lisää.

Opetamme suomea Kalliossa Kaarlenkadun vastaanottokeskuksessa maanantaisin klo 18:30–20:00.

Mukana olijoilta ei edellytetä mitään muodollista pätevyyttä suomen kielen opettamiseen, ei edes aikaisempaa kokemusta, vaikka se ei tietenkään ole haitaksi. Edellytämme vain kiinnostusta kieltä (/kieliä) kohtaan sekä vieraille kulttuureille avointa mieltä. Luonnollisesti SPR:n jäsenyys ja jonkun kurssin käyminen, esimerkiksi aikuisten läksyhelppi – kurssi, on lämpimästi suositeltavaa.

Oppijat ovat vastaanottokeskuksen asukkaita ja he tulevat hyvin erilaisista taustoista ja lähtökohdista. Jotkut oppijoista saattavat törmätä kirjoitettuun kieleen ensimmäistä kertaa suomalaisten aakkosten muodossa. Toisilla saattaa olla useampia akateemisia loppututkintoja ja jopa viiden kielen opinnot takanaan. Suurin osa osallistujista on luonnollisesti jotain tältä väliltä.

Yritämme vastuuvetäjien puolesta aina tunnin alussa jakaa osallistujat suunnilleen saman tasoisiin tai saman taustaisiin pienryhmiin, joissa opettaminen tapahtuu vapaaehtoisten johdolla. Jos olet epävarma osaamisestasi, olet tervetullut opettamaan yhdessä jonkun kokeneemman kollegan kanssa ensimmäisillä kerroilla.

Sinun pitää vain ilmoittautua e-mailitse osoitteessa: muuttolinnut.laksyhelppi@gmail.com Voimme sähköpostitse sopia treffit esim. seuraavaksi maanantaiksi VOK:n tiloihin klo 18:00, jolloin ehdimme alustavasti tutustua ja käydä läpi muutamia käytännön asioita ennen toimintaa.

Olisimme erityisen iloisia, jos joku teistä uusista vapaaehtoisista voisi harkita myös vastaavan vetäjän hommien jakamista yhdessä meidän kahden muun vetäjän kanssa. Tämä toiminta ei myöskään edellytä läsnäoloa joka viikko.

Kerro e-mailissasi muutamalla sanalla itsestäsi, miten olet kiinnostunut toiminnastamme ja missä määrin voisit ajatella osallistuvasi toimintaan.

E-mail för kontakata dig direkt: 
Kaarlenkatu 7, 00530, Helsinki