Ensiapukoulutus

Markku Heikkilä
Fotograf: Markku Heikkilä
"Osaston toimintakeskuksen luokkatila"

Lahden alueen osasto järjestää kaikille avoimia EA1® 16h, EA2® 16h, sekä hätäensiapu- / ensiavunkertauskursseja (4h® ja 8h®).

Kurssimme ovat peruskursseja, eikä niistä saa Trafin ammattipätevyyspisteitä.

Kurssit järjestetään osastomme toimitiloissa, Vapaudenkatu 8 A 4 (2.krs) 15110 Lahti.

Osaston järjestämät ensiapukurssit löydät erikseen Tapahtumat-sivulla.

SPR:n virallinen ensiapukurssitodistus on voimassa kolme (3) vuotta kurssin suorittamisesta. Ensiaputaitojen virallista voimassaoloa on mahdollista jatkaa ensiavun peruskurssin jälkeen kolmen (3) vuoden kuluessa suoritettavalla jatko- tai kertauskurssilla. Kertauskurssilla voimassaoloa on mahdollista jatkaa vain kerran peruskurssin jälkeen.

Avoimet ensiapukurssit

Osaston järjestämistä avoimista ensiapukursseista ilmoitamme erikseen Tapahtumat-sivulla. Yleiset koulutukset on tarkoitettu yksittäisille henkilöille / pienille työntekijäryhmille. Yleisistä ensiapukursseista saa lisätietoja asiakaspalvelustamme, ma ja pe kello 10 - 14 sekä ke 13 - 17 puhelimitse 03 - 782 3601 tai sähköpostilla lahti_at_punainenristi.fi

Tilauskurssit

Jos tarjotut kurssiajat eivät vastaa tarpeitasi tai kyse on suuremman ryhmän kouluttamisesta, ota yhteys osastomme asiakaspalvelun sahköpostiin lahti_at_punainenristi.fi  ja pyydä tarjous ensiapukoulutuksesta. Kurssipakettiemme hinnat sisältävät teoriaopetuksen ja käytännön harjoitukset asianmukaisin harjoitusvälinein toteutettuna sekä todistus- ja pätevyysrekisteröintimaksun.

Kurssit voidaan toteuttaa joko asiakkaan tiloissa tai osaston toimintakeskuksessa Vapaudenkatu 8 A. Ryhmäkoko max. 15 henkilöä. Opetustunnin pituus on 45 minuuttia. Kouluttajan matkakulut veloitetaan kurssin tilaajalta valtion matkustussäännön mukaisesti.

Kela-korvaus

Ensiapukoulutus ja –välineet ovat osa yrityksen työterveyshuoltoa ja näin Kelan korvauksen piirissä. (SV-laki 364/1963). Työnantaja voi hakea Kela-korvausta kohtuullisen osan ensiapukoulutuksen ja välineiden kustannuksista osana työterveyshuollon kustannuksia