Samassa veneessä - vapaaehtoisten koulutusristeily Turusta

6.10.2018
8:30 till 19:50
Plats:
Linnankatu, 20100, Turku
Typ av händelse: 
  • Kurser och utbildning
Arrangör: 

Huom! Kulutusristeily on tällä hetkellä loppuunvarattu. Voit ilmoittautua jonotuslistalle ilmoittautumislinkin kautta.

SPR Varsinais-Suomen piiri järjestää lauantaina 6.10.2018 ”Samassa veneessä” - vapaaehtoisten yhteisen koulutusristeilyn Viking Linen piknik-risteilynä.

Päivän aikana on aikaa vaihtaa kuulumisia ja tutustua toisiin vapaaehtoisiin, mutta ohjelmassa on myös paljon ajankohtaista asiaa:

  • Sote-uudistus ja vapaaehtoistoiminta / aluejohtaja Minna Rosendahl,
    Varsinais-Suomen Muistiyhdistys ry
  • Osaston toiminta näkyvämmäksi omalla paikkakunnalla– miten brändäys onnistuu? / toimittaja Laura Rantanen  /  
  • Miten sinä voit? Hyvinvointia ja iloa vapaaehtoistoimintaan / kehittämiskonsultti Maija Seppo, Tmi Facilitar

Lippujen jako Viking Linen terminaalissa alkaa klo 8.00, ja Viking Amorella lähtee klo 8.45. Iltapäivällä vaihdetaan laivaa Ahvenanmaalla, ja Viking Grace on Turun satamassa klo 19.50. Koulutuspäivän tarkempi ohjelma löytyy pdf-liitetiedostona tämän sivun alareunasta. Koulutusristeily on tarkoitettu kaikille varsinaissuomalaisille vapaaehtoisille, ja toivommekin, että kaikki osastot ja mahdollisimman iso joukko osastojen vapaaehtoisia lähtee mukaan!

Risteilyn hinta on 30 €/hlö. Hinta sisältää risteilyn, meriaamiaisen, kokouskahvin ja hedelmät, buffetlounaan paluumatkalla sekä koulutuspäivän ohjelman. Risteily maksetaan joko ilmoittautumisen yhteydessä nettipankin kautta tai se laskutetaan osastokohtaisesti risteilyn jälkeen (ilmoittautujan sovittava erikseen osaston kanssa). Mukaan mahtuu 160 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 9.9.2018 tämän linkin kautta: https://www.lyyti.fi/reg/SPR_VS_vapaaehtoisristeily2018 Lämpimästi tervetuloa mukaan!