Anmälningslänken för höstens UHF-turné har öppnats!

Punainen Risti Ensiapu och Suomen Ensiapukouluttajat ry fortsätter med gemensam Next Level - turné. Turnén stannar på två orter under hösten 2018.

Alla UHF, ULF och UTF är välkomna till kvällarna i Helsingors och Kuopio. UHF-turnén ordnas i Helsingfors i Röda Korsets utbildningsutrymmen (Hietaniemenkatu 7 B, 5 tr) 3.10.2018 kl 18-20 och i Kuopio 12.11.2018 (stället meddelas närmare).

På höstens turné presenteras ett nytt, innovativt VR Safe - Car Crash utbildningsverktyg för första hjälp kurs. Med VRglas på huvud får deltagaren en realistisk upplevelse över hurdan en verklig hjälpsituation i trafiken kan vara. Deltagaren får följa olyckssituationen från hjälparens synvinkel och observera olycksplatsen från händelsernas centrum.

Bakom VR Safe är två erfarna UHF, som ville tillbringa en helt ny upplevelse till första hjälp utbildningen. Hanna Immonen och Kaisa Telilä är på plats och presentera den nya produkten, och berättar hur alla utbildare kan skaffa sig åtgång till materialet.

Kvällen är gratis för deltagare. Punainen Risti Ensiapu bjuder på kaffet. Bindande anmälningar till Helsinforskvällen: https://www.lyyti.in/ETK-kiertue_Helsinki_3_10_2018 och till Kuopio: https://www.lyyti.im/ETK-kiertue_Kuopio_12_11_2018

Du är välkommen och sätta VRglasögonen på och bekanta dig med möjligheter som teknologin hämtar med sig och träffa utbildarekolleger!