Nuorisotoimikunta

"Nuorisotoimikunta on monessa mukana. "

Piirin nuorisotoimikunnan valitsevat itse nuoret. Nuorisotoimikunnan kausi kestää kaksi vuotta. Nuorisotoimikunnan jäsenet ovat Lapin piirin osastojen 13–29-vuotiaita jäseneniä. Nuorisotoimikunnassa toimii enintään kymmenen jäsentä. Piirin nuorisotoimikunta kokoontuu noin neljä kertaa vuodessa, minkä lisäksi se tekee muuta vaikuttamistyötä vuoden aikana. Toimikunta tukee osastojen nuorisotoimintaa ja on mukana piirin toiminnan kehittämisessä. Nuorisotoimikunta tekee yhteistyötä muiden piirien toimikuntien ja valtakunnallisen nuorisotoimikunnan kanssa, sekä toimii yhdessä piirin hallituksen ja työntekijöiden kanssa.

Työskentely nuorisotoimikunnassa on vastuullista, mutta ennen kaikkea antoisaa. Toimikunnan jäsenyys toimii erinomaisena ponnahduslautana muihin Punaisen Ristin luottamustehtäviin ja siitä voi olla etua myös jatko-opinnoissa ja työelämässä.

Lapin piirin nuorisotoimikunta kaudella 2022-2024:
Puheenjohtaja Noora Räsänen (Kemi)
Vpj Justiina Tahvanainen (Kemi)
Amanda Halme (Rovaniemi)
Anna-Viola Rytkönen (Rovaniemi)
Emma Lesharkole (Rovaniemi)
Emmi Hyypiö (Rovaniemi)
Julianna Ahovirta (Kemi)
Karita Karvonen (Rovaniemi)
Neil Keränen (Rovaniemi)

Lisätietoja piirin nuorisotoimikunnan työskentelystä voi kysyä nuorisotoimikuntaa tukevalta piirin työntekijältä Nina Ekonojalta, nina.ekonoja@redcross.fi, p. 040 844 7375.