Läksyhelppi ohjaajia Etelä-Lohjan osasto

I kraft tills:: 
söndag, september 30, 2018 - 22:00
  • Huvudstad område
  • Mångkulturellt arbete
Plats:
Lohja

Haluatko tehdä palkitsevaa vapaaehtoistyötä lasten kanssa? LäksyHelppi on Suomen Punaisen Ristin läksykerho koululaisille. Jos osaat innostaa, haluat auttaa läksyjen teossa ja tulet toimeen lasten kanssa, olet oikea henkilö toimimaan Läksy-Helppi-ohjaajana. Sinulla ei tarvitse olla opetusalan tutkintoa. Läksykerhoa vetää kerrallaan useampi ohjaaja.

Eri-ikäiset ohjaajat ovat tervetulleita mukaan. Palkkioksi saat hyvää mieltä tulevaisuuteen tähtäävästä työstä, iloa onnistumisista ja ystäviä. Me järjestämme ohjaajille myös erilaisia koulutuksia. Voit osallistua oman elämäntilanteen mukaan kerran viikossa tai kuukaudessa tai miten sovitaan. Tällä hetkellä läksyhelppi toimii Rauhalan koulussa keskiviikko iltapäivisin.

Syksyllä 2018 aloitamme läksyhelpin myös Kanneljärven koulussa keskiviikko iltapäivisin. Jos olet kiinnostunut LäksyHelppi-kerhon ohjaajan tehtävästä, ota yhteyttä meihin S-posti: etela-lohja@punainenristi.fi

Maritan terveiset Kanneljärven läksyhelpin syysstartista 2018: Läksyhelppi Kanneljärven opistolle on starttaamassa. Nyt tarvittaisiin ohjaajia pikaisesti, jotta saadaan ohjaaja koulutus käyntiin.

Kanneljärven opettajat ottavat meidät ilolla vastaan ja tarvetta heidän kertomansa mukaan on. Oppilaatkin ovat erittäin motivoituneita ja ottavat lisäavun mielellään vastaan. Suunnitelmissa on, että läksyhelppiä annetaan kerran viikossa keskiviikkoisin. Siitä syystä tarvittaisiin vähintään 8 ohjaajaa, jotta ohjausvuoro lankeaisi vain joka toinen keskiviikko. Toki joka viikkokin saa osallistua. Kielitaitovaatimus on suomen kielen osaaminen.
Sinun ei myöskään tarvitse olla korkeakoulutettu: maalaisjärjellä ja luku- ja kirjoitustaidolla pärjää.

Ilmottautua voi mhagglar@outlook.com (linkki lähettää sähköpostin) tai p. 044 235 78 41 Ystävällisin terveisin Marita Hägglund

E-mail för kontakata dig direkt: 
Tillägsinformation om vem man skall kontakta:: 
Kanneljärven läksyhelppi: ota yhteyttä Marita Hägglund mhagglar@outlook.com tai p. 044 235 78 41
Lohja