Seksuaaliterveyden peruskurssi Helsingissä 8.6.2019

8.6.2019
10:00 till 17:00
Mari Vehkalahti
Fotograf: Mari Vehkalahti
Plats:
Vuorikatu 19, 00100, Helsinki
Typ av händelse: 
  • Kurser och utbildning
Arrangör: 

Tervetuloa Punaisen Ristin seksuaaliterveyden peruskurssille Helsinkiin 8.6.2018 klo 10-17.00. Kurssi pidetään Hotelli Arthurissa, Mäen salissa (Vuorikatu 19, 00100 Helsinki). 

Kurssille ovat tervetulleita Punaisen Ristin seksuaaliterveystyöstä kiinnostuneet. Erilaista tekemistä riittää kaikille! Seksuaaliterveystyön vapaaehtoiset kertovat seksuaalisuudesta ja seksuaaliterveydestä esimerkiksi festareilla ja kouluissa. Punaisen Risti on myös mukana Kesäkumi-kampanjan tapahtumissa ympäri Suomen. Pluspisteissä vapaaehtoiset terveydenhuollon ammattilaiset tarjoavat maksutonta hiv-testausta nimettömänä. 

Kurssin tavoitteena on, että osallistujat tutustuvat seksuaaliterveystyön eri vapaaehtoistoiminnan muotoihin ja löytäisivät itselleen mieluista vapaaehtoistyötä. Lisäksi hoitoalan koulutuksen saaneet voivat suorittaa Pluspiste-vapaaehtoistyössä vaadittavan pistokoulutuksen. Kurssin jälkeen voit osallistua seksuaaliterveyden verkkokurssille (jos et ole sitä vielä suorittanut) tai muille terveyden edistämisen kursseille ja näin päästä mukaan monenlaiseen toimintaan.

Kurssipäivän hinta on Punaisen Ristin jäsenille 10 euroa ja ei-jäsenille 20 euroa. Maksu sisältää aamukahvin, lounaan ja iltapäiväkahvin.

ILMOITTATUMINEN ON SULKEUTUNUT.

Jos sinulla on kysyttävää, olethanyhteydessä terveyden edistämisen suunnittelijaan Annukka Tapiolaan: annukka.tapiola@redcross.fi / 040 620 4373