SuomiKamu-toiminta Espoossa

"Lähde SuomiKamuksi maahanmuttajalle! Vapaaehtoinen ystävä voi mm. pitää seuraa, olla apuna, tutustuttaa lähiympäristöön, yhteiskuntaamme ja paikallisiin tapoihin."

ESPOON SUOMIKAMU-TOIMINTA YHTEISTYÖSSÄ ESPOON MAAHANMUUTTAJAPALVELUIDEN KANSSA

Tule ystäväksi maahanmuuttajaperheelle tai maahanmuuttajalle!

SuomiKamu on monelle maahanmuuttajalle ensimmäinen suomalainen ystäväkontakti ja tärkeä tuki suomalaiseen elämänmenoon ja yhteiskuntaan tutustumisessa. Kamun kanssa tehdään arkisia asioita, kuten käydään kävelyllä, tutustutaan lähiympäristöön ja sen palveluihin, laitetaan mahdollisesti ruokaa. Tehdään sitä, mitä yhdessä sovitaan. Espooseen asettunut, oleskeluluvan saanut maahanmuuttaja kaipaa suomalaisia kontakteja ja haluaa oppia kieltä arkisissa toimissa. Sinä voit ystävänä ja arjen oppaana tarjota apuasi. Mitään erityistaitoja et tarvitse - olet tervetullut mukaan ihan tavallisena omana itsenäsi. Ystävyyden merkeissä sitoudut toimintaan aluksi noin puoleksi vuodeksi. Tapaamisia olisi vähintään kerran kuukaudessa.

SUOMIKAMU-KOULUTUKSIA ESPOOSSA

KOULUTUS ON PERUUTETTU KORONA-VIRUKSEN VUOKSI:

Aika: tiistai 31.3.2020 klo 17-20

Paikka: Me-talo, Terveyskuja 2 B, 02770 Espoo (Espoon keskus)

 

Ilmoittaudu: https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/event/6435

Voit ottaa mukaan puolisosi, perheesi tai ystäväsi.

Lue lisää SuomiKamu-toiminnasta Pohjois-Helsingin osaston nettisivustosta https://rednet.punainenristi.fi/node/38202 ja jos kiinnostuit, ilmoittele itsestäsi!

Täältä saat vastauksia kysymyksiisi asian tiimoilta: suomikamusprespoo@gmail.com