SPR-sali-ilta Kuopiossa

14.8.2019 19:00 till 20:30
"Heli Nuutinen kutsuu sinutkin mukaan liikkumaan yhdessä"
Typ av händelse: 
  • Möten och gruppsammankomster
Arrangör: 

SPR-sali-illat Snellmanin koululla on uusi jäsenetu SPR Kuopion osaston jäsenille. Nyt on hyvä tilaisuus päivittää jäsenyysasiat kuntoon! Jäsenmaksu on 20 euroa aikuinen ja 10 euroa 0-28-vuotiailta, nuo ovat vuosimaksuja ja peritään kerran kalenterivuodessa. Jäseneksi voi liittyä myös paikan päällä.

Kokoonnumme yhdessä pelailemaan, jumppaamaan, liikkumaan, siten että jokaisella on hyvä olla ja iloinen mieli. Sali-illat ovat keskiviikkoisin klo 19-20.30, paitsi ei koulujen loma-aikoina.

Ensimmäinen kokoontuminen on 14.8. klo 19, jolloin pelailemme vähän ja suunnittelemme yhdessä syksyn ohjelman. Osallistu ja vaikuta mitä tuleman pitää.

Osaisitko sinä ohjata kivan jumpan, verryttelyn, venyttelyn? Keksitkö mukavan kuntopiirin? Luonnistuuko sinulta pallopelit, oletko liikkuva pallopelien ohjaaja? Sali-iltoihin tarvitaan sekä vapaaehtoisia ohjaajia että iltoihin osallistuvia. Tule mukaan sellaisena kuin olet, suosittelemme rentoa asua liikkumiseen ja joko sisäpelitossuja tai -kenkiä, jarrusukat tai vastaavat käy myös.

Lisätietoa syksyn alussa saa osaston jäsenmestari Heli Nuutiselta heli.nuutinen@sprkuopio.com tai tekstiviestillä / WhatsAppilla p. 040 748 9530 (ei arkisin työpäivän aikana).