Fadderforum: Kvevlax, Replot, Björköby & Korsholms norra avdelning

9.10.2019
18:00 till 21:00
Plats:
Västerviksvägen 24, 65280, Vasa
Typ av händelse: 
  • andra evenemang
Pris: 
Avgiftsfritt
Arrangör: 
FRK Österbottens svenska distrikt

Bästa medlem i FRK Kvevlax, Replot, Björköby och Korsholms norra avdelning!

Förra hösten ordnade FRK Österbottens svenska distrikt för första gången s.k. Fadderforum, ett koncept som ersätter våra traditionella regionmöten. Fadderforumen är ett tillfälle för oss på distriktet att träffa er avdelningsmedlemmar på mer småskaliga träffar. Träffar där ni rödakorsmedlemmar i de närmast liggande avdelningarna får en möjlighet att träffas och tillsammans med er fadder från distriktet diskutera er avdelnings situation, samtidigt som ni får information om grundläggande avdelningsaktivitet och rödakorsverktyg.

Tanken är m.a.o. att vi diskuterar avdelningsverksamhet, funderar på framtiden och eventuellt skapar nya samarbetsmöjligheter över avdelningsgränserna. Distriktet bjuder på en liten matbit.

Därför önskar vi nu Dig varmt välkommen på fadderforum onsdagen 9.10.2019 kl.18.00 på Dallas Pizza Palazzo, Västerviksvägen 24, Vasa. Till träffen bjuds alla medlemmar i avdelningarna i Kvevlax, Replot, Björköby och Korsholms norra in.  Sprid gärna informationen vidare till alla avdelningsmedlemmar!

Vi ses på Dallas!