Jatkokoulutus Moku-vapaaehtoisille

11.11.2019
14:00 till 16:00
Maria T Lehtman
Fotograf: Maria T Lehtman
Plats:
Hämeenkatu 30 D 33-34, 20700, Turku
Typ av händelse: 
  • Kurser och utbildning
Arrangör: 

Mitä pitää tietää, kun työskentelee traumatisoituneiden pakolaislasten parissa?

Psykoterapeutti Ann-Christin Qvarnström-Obrey kertoo haasteista, surusta ja ilosta työskennellä yksintulleiden pakolaislasten kanssa ja mitä pitää ajatella, kun kohtaa traumatisoituneita lapsia. Luennon jälkeen on mahdollista esittää kysymyksiä.

Ann-Christin Qvarnström-Obreylla on yli 20 vuoden kokemus kliinisestä ja psykoterapeuttisesta työstä traumatisoituneiden pakolaislasten ja heidän perheidensä parissa niin kotimaassa erikoissairaanhoidossa kuin sota-alueilla ja kehitysmaissa. Toiminut useissa yhteyksissä tämän aihepiirin kouluttajana. Qvarnström-Obrey on osallistunut sekä Suomessa että ulkomailla pakolais- ja turvapaikanhakijalapsiin kohdistuneisiin mielenterveyshankkeisiin. Erityisalaa ovat monikulttuuriset lapset sekä massiivisten traumojen psykoterapeuttinen hoito.

Ilmoittautuminen: https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/event/4121

Tämä tilaisuus on suunnattu vain Turunmaan piirin vapaaehtoisille. Saman päivän iltana järjestetään kaikille aiheesta kiinnostuneille avoin tilaisuus. Ilmoittaudu tähän tilaisuuteen täällä: https://www.lyyti.in/frkforelasning19