Ensihuolto- ja valmiusryhmä - ei kokoonnu

31.3.2020 18:00 till 20:00
Typ av händelse: 
  • Övningar
Arrangör: 

SPR:n Tampereen osaston vuoden 2020 alusssa perustettu ensihuolto- ja valmiusryhmä. Tervetuloa mukaan ryhmään!

Ilmoittaudu mukaan: www.lyyti.in/ensihuolto_ja_valmiusryhma_tampere, niin ryhmän vetäjät (Päivi Heikkilä ja Leena Tykkä) lähettävät sinulle lisätietoa.

Mitä uusi ryhmä tekee?

SPR:n Tampereen osaston valmius- ja ensihuoltoryhmän tarkoitus on koota yhteen auttamistoiminnasta kiinnostuneita vapaaehtoisia, kouluttaa ja varautua toimimaan ensihuollon eri tehtävissä (muonitus, henkinen tuki, jne) viranomaisten tukena sekä SPR:n omissa operaatioissa (ea-päivystysten huolto, logistiikkakeskuksen koulutusten huolto jne).

Ryhmä huolehtii myös SPR:n kotimaan avun toimeenpanosta osaston alueella kotimaan avun yhdyshenkilön ohjauksessa. Ryhmä järjestää jäsenilleen koulutusta ja harjoituksia. Ryhmä kokoontuu kaksi kertaa kuukaudessa (yksi oma koulutusilta, yksi osaston auttajien yhteinen koulutusilta).

Hälytysorganisaatioon (=OHTO hälytysryhmään) pääsee mukaan peruskurssien suorittamisen (peruskurssi, ensihuolto, henkinen tuki tai vastaavat tiedot) ja osaamiskartoituksen (haastattelun) jälkeen. Ryhmä on osa vapaaehtoisen pelastuspalvelun verkostoa.

Ryhmän kevään viimeinen tapaaminen pidetään keskiviikkona 27.5.2020 kello 18, jolloin järjestetään Henkisen tuen -harjoitus.

Voit kysyä lisätietoja ryhmän toiminnasta osoitteesta: ensihuolto.valmius@sprtampere.fi