Keräykset

Ömer Acar
Fotograf: Ömer Acar
Tatu Blomqvist
Fotograf: Tatu Blomqvist

Suomen Punainen Risti järjestää vuosittain syyskuussa Nälkäpäivä-keräyksen sekä sen lisäksi tarvittaessa myös äkillisiä hätäapukeräyksiä. Keräysvarat menevät Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon, josta ne käytetään hädänalaisten ihmisten auttamiseksi niin kotimaassa kuin ja ulkomaillakin.

Nälkäpäivänä kerättyjä varoja ei ennakolta kohdenneta mihinkään tiettyyn kohteeseen, ja se mahdollistaa Punaisen Ristin nopean auttamisvalmiuden. Näillä varoilla voidaan auttaa nopeasti juuri niitä ihmisiä, jotka sillä hetkellä eniten apua tarvitsevat. Lue täältä lisää Nälkäpäivästä.

Jos haluat tulla mukaan SPR:n keräykseen lipaskerääjänä, ilmoittaudu mukaan nettisivujen ilmoittautumislomakkeella. Kutsumme sinut mukaan sitten kun seuraava keräys on ajankohtainen - joko vuosittain syyskuussa järjestettävään Nälkäpäivään tai sitten äkillisen hätäapukeräykseen. Ennakkoilmoittautuminen ei ole välttämätöntä, vaan voit tulla keräyksen aina mukaan silloin kun sinulle sopii.

Punaisen Ristin paikallisosastot organisoivat lipasekäräyksen omalla alueellaan. Tämän sivun alareunasta löydät liitetiedoston, jossa on paikallisosastojen keräysjohtajien yhteystiedot.

Lisätietoa keräyksistä Oulun piirissä:
järjestötyönsuunnittelija Teemu Alapeteri 040 158 7198 tai teemu.alapeteri(at)punainenristi.fi

 

 

 

BilagaStorlek
PDF icon Osastojen keräysjohtajat 2019.pdf68.53 KB