Vielä ehdit huomiseen turvallisuus- ja hygieniaverkkokoulutukseen

21.4.2020 17:00 till 18:30
Typ av händelse: 
  • Kurser och utbildning
Arrangör: 

Poikkeusolot aiheuttavat muutoksia Suomen Punaisen Ristin osastojen toimintaan. Suomen Punaisen Ristin toiminta jatkuu aktiivisena koronavirusepidemian ja sen aiheuttamien rajoitusten aikana toimintamuodoilla ja -tavoilla, joissa ei kohdata avustettavia kasvokkain eikä vaaranneta apua saavien ja vapaaehtoisten terveyttä.

Suomen Punaisen Ristin keskustoimisto järjestää kaikille vapaaehtoisille tarkoitetun turvallisuus- ja hygieniakoulutuksen. Turvallisuus- ja hygieniakoulutuksentarkoituksena on antaa tietoa vapaaehtoistoimijalle turvallisuuteen ja hygieniaan liittyvistä asioista koronavirusepidemiassa. Turvallisuudella tarkoitetaan tässä yhteydessä parhaiksi todettuja, turvallisia toimintatapoja koronavirustartunnan ehkäisemiseksi vapaaehtoistyössä. Koulutuksessa käydään läpi Punaisen Ristin päivittyvä turvallisuus- ja hygieniaohjeisto.

Koulutus järjestetään webinaarina Teams Live Eventsin kautta tiistaina 21.4. klo 17-18.30. Teams Live Eventsissä voi esittää kysymyksiä Q & A -osiossa. Webinaariin osallistujat voivat lähettää kysymyksiä myös etukäteen sähköpostitse virpi.lohrum@redcross.fi.

Koulutukseen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Pääset mukaan tiistain 21.4. 2020 klo 17-18.30 webinaariin klikkaamalla linkkiä: 

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_Zjc0YTA2YjQtNTliZ...