Turunmaan piiri

"Lähetä ehdotuksesi viimeistään 8.2. sähköpostitse osoitteella siw.karlsson@redcross.fi"
"Bingosta Bangladeshiin - Lue ÅU-liitteemme, se löytyy Julkaisuista!"
Plats:
Kaskenkatu 13 A 3, 20700, Turku
Telefon: 
+358 20 701 2500
E-post: 
aboland@redcross.fi

Piiritoimisto on avoinna aina, kun henkilökuntaa on paikalla. Jos haluat vamistaa, että oikea henkilö on paikalla, soita etukäteen ja varaa tapaaminen.
 

------------

 

Tule mukaan!

 
Tunnetko itsesi avuttomaksi kaikkien maailman kriisien ja katastrofien edessä? Ovatko Turunmaan traagiset tapahtumat koskettaneet sinua? Tule mukaan maailmanlaajuiseen liikkeeseen, jolla on yli 17 miljoonaa vapaaehtoista, jotka antavat panoksensa kanssaihmistensä hyväksi. Löydä oma tapasi auttaa!

Liity jäseneksi

Punaisen Ristin jäsenyys on helppo tapa olla mukana auttamassa. Se on kannanotto inhimillisten arvojen puolesta. Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin meitä kuullaan! Liity Punaisen Ristin jäseneksi täällä!

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

Katso, mikä tapa auttaa sopii juuri sinulle ja ilmoittaudu mukaan nyt.

Lahjoita nyt

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi tai tee lahjoitus netissä.
 

Lataa itsellesi kesän tai talven ensiapuohjeet

Löydät ne täältä.
 

Auttaja lähellä sinua!

 

 

Nyheter

Välkommen på webbinariet där vi synar strukturella hinder för ett aktivt deltagande i föreningslivet och ger praktiska råd för ett med inkluderande föreningsliv. Webbinariet är en del av programmet kring den nationella Veckan mot rasism 15-21.3 2021

Finlands samhällsstruktur är i snabb förändring i och med en intensifierad flyttningsrörelse från andra länder. Vikten av att utveckla ett mer inkluderande arbetssätt är en förutsättning för att arbeta i en mångkulturell miljö.
 

PROGRAM 17.3 kl 17.00-19.30

Axel Gröndahl
Fotograf: Axel Gröndahl

Modigt, nyfiket och genom stor talkoanda har paret Turunen möjliggjort att fler vänskapsband kan knytas på orten.

Paret Turunen har sedan flytten till Nagu aktivt engagerat sig för både unga och äldre nagubor. Bland deras insatser nämns bland annat pensionärsdansen på Servicehuset Grannas, Ollis engagemang som segellärare för ungdomar i Nagu samt deras insats som vänfamilj och finsklärare för de syriska flyktingarna som anlände till Nagu 2015. De har också aktivt engagerat sig i olika föreningar på orten både som styrelsemedlemmar och dragare. 

"Vardagens verktygsbox är en ny serie för unga vuxna om hälsa, beredskap och engagemang"

Vardagens Verktygsbox är en ny webbinarieserie för unga vuxna som är intresserade av hälsa, välmående och engagemang på såväl individ- som samhällsnivå.

Webbinarierna är öppna för alla som vill få fler verktyg för att ta hand om sitt eget och andras välbefinnande och sociala relationer samt få färdigheter att klara små och stora kriser.

Webbinarierna hålls en gång i månaden på Microsoft Teams och är gratis. Klockslagen är alltid 17-19.

15.3 Stöd din kompis: Psykosocialt stöd vänner emellan

Evenemang

17.3.2021
Plats:
Microsoft Teams, 20700, Åbo

Foruminlägg

Inga foruminlägg just nu