Turunmaan piiri

"Osta joulukortit meiltä, ilahduta ihmisiä lähellä sinua! Lue lisää Tuotteemme-osasta!"
"Piiritoimiston henkilöstö on tullut takaisin lomalta ja on valmiina syksyyn!"
"Bingosta Bangladeshiin - Lue ÅU-liitteemme, se löytyy Julkaisuista!"
"Tule tutustumaan Punaisen Ristin 140-vuotisnäyttelyyn piiritoimistoon. Tämä kuva on otettu Taalintehtaan torilla vuonna 1992."
Plats:
Kaskenkatu 13 A 3, 20700, Turku
Telefon: 
+358 20 701 2500
E-post: 
aboland@redcross.fi

Piiritoimiston aukioloajat:
Maanantai - torstai 10.00 - 15.00
Perjantaisin suljettu
HUOM! Maanantaina 11.11. piiritoimisto on suljettu.

 

------------

 

Tule mukaan!

 
Tunnetko itsesi avuttomaksi kaikkien maailman kriisien ja katastrofien edessä? Ovatko Turunmaan traagiset tapahtumat koskettaneet sinua? Tule mukaan maailmanlaajuiseen liikkeeseen, jolla on yli 17 miljoonaa vapaaehtoista, jotka antavat panoksensa kanssaihmistensä hyväksi. Löydä oma tapasi auttaa!

Liity jäseneksi

Punaisen Ristin jäsenyys on helppo tapa olla mukana auttamassa. Se on kannanotto inhimillisten arvojen puolesta. Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin meitä kuullaan! Liity Punaisen Ristin jäseneksi täällä!

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

Katso, mikä tapa auttaa sopii juuri sinulle ja ilmoittaudu mukaan nyt.

Lahjoita nyt

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi tai tee lahjoitus netissä.
 

Lataa itsellesi kesän ensiapuohjeet

Löydät ne täältä.
 

Auttaja lähellä sinua!

 

 

Nyheter

I det senaste numret av distriktets informationsblad blickar vi tillbaka på Höstsamlingen och hungerdagen. Frivilliga i Kimitoön delar med sig av sina bästa tips för medlemsrekrytering och vi får följa med på en promenad för alla sinnen. Dessutom får du läsa mer om humanitär rätt med anledning av att det är 70 år sedan Genèvekonventionerna antogs.

Andrea Södergård
Fotograf: Andrea Södergård
"Insamlare från Åbo svenska avdelning rörde sig i centrum av Åbo."

Finlands Röda Kors Hungerdagsinsamling ordnades i Åboland den 26–28 september. Insamlingens preliminära resultat landade på 41 000 euro.

Med de medel som samlats in under Hungerdagen hjälper Röda Korset människor där nöden är som störst. De 41 000 euro som samlades in i Åboland motsvarar konkret hjälp i form av kläder till 187 brandoffer i Finland, 1200 filtar i ett katastrofområde och 294 moderskapsförpackningar till kvinnor som fött barn i ett fältsjukhus.

På torsdag går startskottet för årets Hungerdaginsamling som pågår till och med lördag 28.9 2019. Välkommen att delta i något av avdelningarnas hungerdagsevenemang.

Hungerdagen är Finlands Röda Kors största årliga insamling då vi samlar in obundna medel till Katastroffonden. Pengarna används till att hjälpa offer för katastrofer och konflikter i Finland och utomlands.

Evenemang

Inga händelser just nu.

Foruminlägg

Inga foruminlägg just nu