Ensiaputoiminta

Perustetun ensiapuryhmätoiminnan tarkoituksena on ylläpitää ryhmätoimintaan osallistuvien ensiaputaitoja ja mahdollistaa myös ryhmäläisten osallistumista mahdollisesti myöhemmin alkavaan osaston päivystystoimintaan. Ryhmäilloissa opetellaan ensiaputaitoja ja harjoitellaan harjoituksissa opittuja taitoja.

Mahdolliset koronan aiheuttamat rajoitukset huomioidaan ryhmätoiminnan aikana. Jos tunnet itsesi kipeäksi, ethän tule kokoontumiseen. Tarkoituksena olisi, että keväällä kokoonnuttaisiin kerran kuukaudessa. Jos tapaamispaikka muuttuu, päivitetään se tähän sivulle ja osaston Facebookiin.

Tapaamisissa Leafilla Kärsämäentiellä odotamme pihalla ~10 minuuttia ja siirrymme sen jälkeen sisätiloihin, joissa ulko-ovet on lukossa, joten tulethan ajoissa klo 18.30 pihalle. Linkki kokoontumispaikkaan Google Mapsissa eli kuvassa olevan matalan "Butik" rakennuksen vieressä. Pihalla on ilmainen pysäköinti ja Leafille pääsee myös linja-autoilla esim. 1, 22, 23 ja pysäkki on "Leaf". Kevään

2022 ryhmäiltojen aikataulutusta:

Ensiapuryhmätoiminta on kesätauolla, kiitos kaikille kevään aikana harjoitusilloissa käyneille!

 

Lisätietoja/kysymykset voit lähettää ea@spr-aurajoki.fi osoitteeseen ja tämän sivun löydät aina lyhytosoitteella http://ea.spr-aurajoki.fi.

Kuvaaja: Jarkko Mikkonen / Suomen Punainen Risti