Savo-Karjalan piiri

Katja Eskman
Fotograf: Katja Eskman

SUOMEN PUNAISEN RISTIN SAVO-KARJALAN PIIRI MUKAUTTAA TOIMINTAANSA KORONA-EPIDEMIAN VUOKSI

SPR Savo-Karjalan piiri noudattaa valtioneuvoston 30.3.2020 antamia suosituksia, joiden tarkoituksena on hillitä koronaviruksen leviämistä ja turvata sairastuneiden hoito. Olemme huomioineet ohjeistukset omassa toiminnassamme mm. peruuttamalla ryhmä- ja kerhotoiminnot 13.5.2020 saakka. Valmius- ja auttamistoiminta kuitenkin pysyy ennallaan.

Koronaan liittyvää piirin sisäistä viestintää voit seurata Ajankohtaista koronasta -valikosta.

Järjestökentän koordinaatio ja tilannekuva

SPR:n Savo-Karjalan piiri koordinoi järjestöjen auttamistoimintaa. Koordinaatio koskee kunnilta ja terveysviranomaisilta tulevina viikkoina tulevia akuutteja tukipyyntöjä sekä maakunnallisen järjestöjä koskevan tilannekuvan kokoamista ja ylläpitämistä.

Pyydämme kaikkia Pohjois-Karjalassa ja Pohjois-Savossa sekä Heinävedellä toimivia järjestöjä ja yhdistyksiä toimittamaan tietonsa perjantaihin 1.5.2020 klo 16.00 mennessä täällä: https://www.lyyti.in/tilannekuvaviikko18.

Tilannekuvakysely uudistetaan 2 vkon välein. Seuraavan kysely avataan to 7.5.2020. ja vastauksia toivotaan pe 14.5. mennessä. Kyselylinkki ilmoitetaan sähköpostitse tilannekuvakyselyyn vastanneille sekä julkaistaan tällä sivulla.

********************************************************************************************************************************************************
Suomen Punaisen Ristin Savo-Karjalan piirin alueena ovat Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnat. Alueellamme toimii 45 paikallisosastoa, joiden toimintaan jokainen uusi tulija on tervetullut mukaan! Vapaaehtoiseksi pääset ilmoittautumaan tästä.  

Piiri- ja aluetoimistomme sekä koulutustilat ovat Joensuussa ja Kuopiossa.  

 

AUKIOLOAJAT KORONATILANTEEN AIKANA:

Palvelemme teitä ensisijaisesti sähköisesti mm. puhelimitse ja sähköpostitse. Myös tapaamiset ovat mahdollisia erikseen sovittaessa, varaathan ajan etukäteen.

  • Palvelupuhelin arkisin ma-pe klo 9 -15 numerossa 0400 158 390 
  • Sähköposti: saka.osastontuki@redcross.fi (linkki lähettää sähköpostin) 

Käyntiosoitteet

  • Joensuun piiritoimiston käyntiosoite: Kauppakatu 35, 80100 Joensuu
  • Kuopion aluetoimiston käyntiosoite: Puijonkatu 9, 70100 Kuopio

Some:

  • Facebook: Punainen Risti, Savo-Karjalan piiri
  • Instagram: spr_savokarjala

*************************************************

Ensiapukoulutuskyselyt ja ensiaputodistustilaukset sähköpostitse: ensiaputuote@punainenristi.fi 

************************************************

Joensuun toimiston pysäköinti:

Takapihan pysäköinnin valvonta on siirtynyt Joensuun kaupungille. Huomioittehan, että auton ikkunalla pitää olla näkyvissä piirin antama pysäköintilupa. Vierailijat voivat kysyä lupia piiritoimistolta.

************************************************

Vuokraamme tilojamme erilaisiin tilaisuuksiin, kuten kokouksiin ja koulutuksiin. Katso lisää täältä.

************************************************

Liity jäseneksi, lahjoita!

Apua tarvitaan enemmän kuin koskaan. Valitse oma tapasi auttaa: ryhdy jäseneksi  tai tule yrityksesi kanssa mukaan liitymällä yrityskannatusjäseneksi ottamalla yhteyttä sähköpostitse: saka.osastontuki@punainenristi.fi

Voit myös liittyä kuukausilahjoittajaksi, lahjoittaa netissä, tehdä tekstiviestilahjoituksen tai soittaa lahjoitusnumeroon. Löydät toimintaohjeet täältä.

Nyheter

Inga nyheter just nu.

Evenemang

Inga händelser just nu.

Foruminlägg

Inga foruminlägg just nu