Anmäl dig till Hjälparna i Aulanko!

Klara, färdiga, gå! Anmälan till det nationella utbildningsevenemanget för frivilliga är öppen 1.10–30.11.2021! Förra gången blev evenemanget slutsålt redan innan anmälningstiden löpte ut, så skynda dig att boka din plats till evenemanget! 

Evenemanget kommer att hållas 1.-3.4.2022 på konferens- och spahotellet Scandic Aulanko i Tavastehus. För första gången går det nu att delta i evenemanget också på distans! 

Alla Röda Korsets frivilliga är välkomna till evenemanget! Med andra ord kan både avdelningarnas veteraner och frivilliga som deltar i verksamheten sporadiskt komma med. Också till exempel webbfrivilliga, frivilliga på Ungas skyddshus och blodgivare är varmt välkomna till evenemanget! 

En av evenemangets huvudtalare är den kände samhällsdebattören Jani Toivola, som framträder under söndagens avslutningsprogram. Han kommer att tala om att bemöta olikheter och utnyttja mångfald i vår verksamhet. Det finns också fritid i programmet, då du kan till exempel besöka Aulankos utkikstorn, simma i hotellets spa eller göra en resa till Tavastehus slott.  

Du hittar mer information och instruktioner för anmälan frän https://rednet.rodakorset.fi/hjalparnaiaulanko.  

Suomeksi & in English här