Flexbilar av märket Volkswagen Caddy, som varit i bruk på centralbyrån, erbjuds till salu inom organisationen

Centralbyrå förnyar sin bilpark och nu erbjuder vi 3 st. flexbilar, som varit i vårt bruk, till salu inom vår organisation, för distrikten och avdelningarna. Bilarna är flexbilar med sju platser, av årsmodell 2013 och märket Volkswagen Caddy Comfortline 1.6 diesel. De är utrustade med manuell växel, blockvärmare, Webasto och extra lastlampor. Bilarna har nyss genomgått årlig service, de är besiktade och har sommar- och vinterdäck (dubbdäck). I nuläget har det körts 155 000–166 000 km med bilarna. Bilarna säljs för 9 000 €/st. (moms 0 %).

FRK:s distrikt och avdelningar med intresse för att köpa bilarna kan meddela sin köplust per e-post till matti.nevalainen@rodakorset.fi före tisdag 31.1.2023. E-postmeddelandet ska ange FRK-enhetens exakt namn, kontaktuppgifter (e-post och telefonnummer) samt hur många (1–3) bilar ni är villiga att köpa. Köparna lottas ut bland de som skickat meddelanden. Om det inte hittas en köpare till alla tre bilar, säljs de återstående utanför organisationen till marknadspris.

Bilarna säljs i det skick de är nu och de har inte någon garanti. Vi reserverar rätten att godkänna eller förkasta köpkandidaterna som deltar i utlottningen.

Matti Nevalainen, matti.nevalainen@rodakorset.fi tfn 040 132 0103, ger mer information och bokar tid för granskning/provkörning av bilarna.

Tapani Väisänen
ekonomi- och personaldirektör
Finlands Röda Kors