FRK ungdomar

Alejandro Lorenzo, 2012
Fotograf: Alejandro Lorenzo, 2012
Jukka-Pekka Moilanen, 2011
Fotograf: Jukka-Pekka Moilanen, 2011
Niklas Meltio, 2011
Fotograf: Niklas Meltio, 2011

Denna grupp är för alla Finlands Röda Kors unga frivilliga samt alla som är intresserade av ungdomsverksamheten. Som medlem i gruppen får du aktuell information om nytt material, kampanjer, kurser etc.

Bakom länkarna här till vänster hittar du material för:

  • Reddie Kids-klubbarna
  • Ungdomsgrupperna
  • Finlands Röda Kors mål för fostran
  • Tipshäftet "Mera ungdomar med" för rekrytering av ungdomsfrivilliga till avdelningen
  • Powerpoint-presentationer om ungdomsverksamheten

Via den finska sidan har du möjlighet att bli medlem i olika grupper, t.ex. om du är ungdomsutbildare kan du ansöka om att bli medlem i gruppen SPR nuorisokouluttajat - FRK ungdomsutbildare (en tvåspråkig grupp) och ladda ner det svenska kursmaterialet åt dig.

Nyheter

Petteri Kivimäki / Suomen Punainen Risti
Fotograf: Petteri Kivimäki / Suomen Punainen Risti

Hej, du 15-28-åriga medlem i Röda Korset

Är du intresserad av att utveckla Röda Korsets ungdomsverksamhet? Är du beredd att förbinda dig till en förtroendeuppdrag för de kommande tre åren och representera ungdomarna i Röda Korset? Du saknar inte mod att agera och tala för ungas ärenden i organisationen, och du klarar av att påverka i sociala medier.

Ifall det ovanstående träffade rätt och du blev intresserad, är du en lämplig person för den riksomfattande ungdomskommittén.

Jani Rutanen / Suomen Punainen Risti
Fotograf: Jani Rutanen / Suomen Punainen Risti

Finlands Röda Kors beviljar varje stämmoperiod ett riksomfattande fostraravdelningspris. Syftet med priset är att höja betydelsen och anseendet på avdelningens verksamhet som stöd för ungdomsverksamheten och lyfta fram goda praktiska modeller för hur ungdomar kan lockas med. Tid och plats för prisutdelningen kommer att meddelas senare.

Evenemang

Inga händelser just nu.

Foruminlägg

Inga foruminlägg just nu