Reddie Kids

Laura Kotila, 2012
Fotograf: Laura Kotila, 2012
"Ungdomar från Lahtis avdelning deltar i S-gruppens Reddie Kids-insamling sommaren 2012"
Jukka-Pekka Moilanen, 2011
Fotograf: Jukka-Pekka Moilanen, 2011
"Reddie Kids klubb i Haukipudas avdelning"
Julia Vuori
Fotograf: Julia Vuori
"Reddie hunden och Crossie katten"

På den här sidan har vi samlat material för alla er som är Reddie Kids-ledare eller på annat sätt är i kontakt med Reddie Kids-klubbverksamheten.

Reddie Kids handledarguiden

Handledarguiden är för dem som leder en Reddie Kids-klubb. I guiden finns information och tips om att planera verksamhet, handledningsmetoder samt praktiska tips och övningar för klubben. Guiden är uppdelad i tre delar:

  • Så här fungerar Reddie Kids-klubben: att starta en klubb, planera verksamhet, problemsituationer och säkerhet
  • Praktiska övningar för att behandla Reddie Kids klubbens tre teman
  • Allmänna övningar och lekar

Bland bilagorna här nedan kan du välja att se på hela guiden eller bara en del. Du kan ladda ner dem och spara dem på din egen dator.

Information om Reddie Kids-verksamheten

Har du någongång blivit ombedd att berätta om Reddie Kids-verksamheten och tyckt att det skulle vara bra att ha en powerpoint-presentation med allmän information?

Bland bilagorna hittar du nu en sådan :) Du får fritt ändra i presentationen och t.ex. lägga med information om Reddie Kids-verksamheten i din avdelning. Presentationen finns även på engelska.

Rekryteringsmaterial

Skall ni rekrytera nya klubbmedlemmar till er klubb? Eller kanske rekrytera nya Reddie Kids klubbledare från skolan? Då kan våra färdiga rekryteringsreklamer vara bra att ha. Ladda ner bilagorna och skriv in den information som saknas (plats, tidpunkt, kontaktperson etc.) och rekryteringsreklamen är färdig!

Välkommen med i Reddie Kids-verksamheten!