Sodankylä

Plats:
-, 99600, Sodankylä
Telefon: 
+358405165541
E-post: 
anneli.anttila@pp.inet.fi

SPR:n Sodankylän osasto on perustettu 1950-luvulla. Hallitukseen kuuluvat tällä hetkellä Anneli Anttila puheenjohtaja, Maire Järveläinen varapuheenjohtaja, Sanna Vielma sihteeri, Leena Aikio rahastonhoitaja ja jäseninä toimivat Onerva Kauppi, Eila Sipola ja Eila Karvonen. Olemme Järjestötalo Kitisen perustajajäseniä, Anneli on hallituksen jäsen ja Sirkka varajäsen. S-Market on osaston yhteistyökumppani.

Ensiapuryhmän ja ystävätoiminnan lisäksi SPR:n vapaaehtoiset auttavat tarvittaessa kotimaassa onnettomuuksiin ja kriisitilanteisiin joutuneita ihmisiä. Tästä lisätietoja saa osoitteesta http://suomenpunainenristi.fi/tutustu-punaiseen-ristiin/tyomme-suomessa/kotimaan-apu.

Vapaaehtoiset auttavat Hyvä Joulumieli- keräyksessä ja lahjakorttien jaossa, joka mahdollistaa paremman joulun vähävaraisille lapsiperheille.

Nuoret ovat aloittaneet Reddie Kids ryhmän 7 - 9 vuotiaille syksyllä 2017. Ryhmä kokoontuu Järjestökeskus Kitisellä keskiviikkoisin klo 17 - 18.  Mukaan mahtuu, tervetuloa  Lisätietoja Violalta puh 0404823379.

Nyheter

Inga nyheter just nu.

Evenemang

Inga händelser just nu.

Foruminlägg

Inga foruminlägg just nu