september 2016

Här hittar du information om händelser inom Röda Korset Mariehamns avdelning och bokningar på Röda Korsgården för perioden 3-9 oktober 2016
Här hittar du information om händelser inom Röda Korset Mariehamns avdelning och bokningar på Röda Korsgården för perioden 26 september- 2 oktober 2016
 
Lördagen den 8 oktober ordnar Finland Röda Kors centralbyrå ett strategiforum i Församlingshemmet Aurelia i Åbo för avdelningarnas nyckelpersoner. Vi skall tillsammans fundera på ett hurudant Röda Kors vi vill ha i framtiden. Efter mötet har vi möjlighet att äta en god kvällsbuffet tillsammans och sedan gå på Åbo Svenska Teaters pjäs Kungens tal.
 
Dagens program
11.00 Välkommen
Här hittar du information om händelser inom Röda Korset Mariehamns avdelning och bokningar på Röda Korsgården för perioden 19-25 september 2016
Välkommen på höstsoppa med Röda Korset och Folkhälsan torsdag 29 september kl. 16 på Gregersö lägergård.
Vi äter tillsammans, umgås, leker och diskuterar, bland annat hur inflyttade på Åland ska få mer bekanta bland ålänningarna.
Vilken fin eftermiddag vi får om alla kommer! Ta med släkt och vänner från alla kulturer. Och så hoppas vi på vackert väder förstås!
Finlands Röda Kors årliga insamling Hungerdagen inleds på torsdagen 15.9 och fortsätter till och med lördagen 17.9. Röda Korsets Sibbo avdelning välkomnar alla som insamlare eller bidragsgivare.
Hungerdagen - Ett led i vår insamlingsverksamhet
I över 30 år har Hungerdagen varit en naturlig del av  Röda Korsets insamlingsverksamhet. I år sker Hungerdagen mellan torsdag 15.9 till lördag 17.9. Alla insamlade medel går till Finlands Röda Kors Katastroffond som hjälper till vid olyckor och katastrofer både här hemma på Åland som i andra delar av världen. Röda Korset finns för att hjälpa när nöden är som störst.
Torsdag den 15:e till lördag den 17:e september är det dags för den årliga Hungerdagsinsamlingen där vi samlar in pengar till Röda Korsets katastroffond.
Här hittar du information om händelser inom Röda Korset Mariehamns avdelning och bokningar på Röda Korsgården för perioden 12-18 september 2016
Här hittar du information om händelser inom Röda Korset Mariehamns avdelning och bokningar på Röda Korsgården för perioden 5-11 september 2016.