februari 2017

Här hittar du information om händelser inom Röda Korset Mariehamns avdelning och bokningar på Röda Korsgården för perioden 27 februari-5 mars 2017.
Röda Korset Åbolands distrikt vill uppmärksamma en person eller gemenskap som aktivt har främjat likabehandling i Åboland. Utmärkelsen delas ut under veckan mot rasism den 20–26.3.
Vi söker en aktör som modigt och fördomsfritt arbetat för att människor bemöts jämställt och med respekt, som bidrar till att människor känner ökad tillhörighet i det finländska samhället. Att främja positiva attityder och föra en öppen debatt som bygger på fakta är också centralt.
På kvinnodagen ordnar Åbo Svenska Teater och Åbo blodtjänst en blodgivning på Stora scenen. Ingång direkt till scenen från Thalia. Målet är att få 100 donatorer under dagen. Blodtjänsts egen blodgivning på Universitetsgatan är stängd den dagen. Blodtjänst står för arrangemangen och serveringen. Ta ett officiellt identitestbevis med dig.
Blomsterhandeln Tähkä delar ut rosor till alla kvinliga donatorer.
Mentalisten Pete Poskiparta på Stora scenen 11.3.2017
Tankeläsning, psykologiskt trolleri och komik.
ÅST och Mentalisten Pete Poskiparta vill erbjuda mindre bemedlade och arbetslösa en föreställning lördagen den 11.3 kl. 19.00 på Åbo Svenska Teater. Föreställningen är 1 h 15 min lång och har ingen paus. Enkeliravintola group bjuder på kaffe med bulla från kl. 18.00. Åbo svenska avdelning är på plats.
Vi håller vårmöte tisdagen den 14 mars kl. 19.00 i Kvevlax Sparbanks brasrum.
Stadgeenliga ärenden.
Välkomna gamla och nya medlemmar!
Här hittar du information om händelser inom Röda Korset Mariehamns avdelning och bokningar på Röda Korsgården för perioden 20-26 februari 2017
Här hittar du information om händelser inom Röda Korset Mariehamns avdelning och bokningar på Röda Korsgården för perioden 13-19 februari 2017.
VI SES
Vänerna är på Nickby S-market på Vändagen den 14.2 kl.10 -16.
Kom och bekanta dig med Röda Korsets Vänverksamhet.
Saftservering
I samband med Kafe-Elsie bjuds kaffe med torta åt Servicehuset Elsies gruppboende.
LokalTapiola stöder vår verksamhet. 
Här hittar du information om händelser inom Röda Korset Mariehamns avdelning och bokningar på Röda Korsgården för perioden 6-12 februari 2017.