maj 2017

 Åbo svenska avdelning ordnar 31.5. kl. 12 - 20 en extra
insamlingsdag för insamlingen Stoppa Hungern.
 Koordineringen sker från vår verksamhetspunkt
på  Auragatan 1 G i centrala Åbo.
Kom till Röda Kors Punkten om du vill ställa upp som insamlare.
 
Här hittar du information om händelser inom Röda Korset Mariehamns avdelning och bokningarna på Röda Korsgården för perioden 22-28 maj 2017
En av vår tids värsta humanitära katastrofer pågår just nu i Östafrika och i Jemen. Miljontals människor kämpar mot hunger dagligen.
Krisen har uppstått till följd av långvarig torka eller en konflikt. Det här har orsakat att skördar slår fel, att boskap dör, att jobben blir färre och att människorna har ont om mat och vatten. Många människor har redan dött, och det krävs en massiv och omedelbar insats för att förhindra en ännu större katastrof.
Här hittar du information om händelser inom Röda Korset Mariehamns avdelnign och bokningar på Röda Korsgården för perioden 15-21 maj 2017
Nationella Rödakorsveckan firas 8-14 maj. Då presenterar avdelningarna sin verksamhet, värvar nya med till verksamheten och ordnar jippon runtom i Åboland.
Här hittar du information om händelser inom Röda Korset Mariehamns avdelning och bokningar på Röda Korsgården för perioden 8-14 maj 2017.