januari 2018

Miisa Kaartinen
Årets första nummer av Åbolands distrikts informationsblad Här och Nu innehåller aktuellt om Vändagen och andra kommande händelser. Vändagen är förstås 14 februari och då "står vi tillsammans mot ensamhet". I Åboland är det aktuellt att ni skickar till oss nomineringar till Årets vän, läs mer i tidningen. En annan kampanj som är nära är veckan mot rasism, läs hur du kan påverka individen och om stödpaketet för frivilliga om rasistiska situationer.
Här hittar du information om händelser inom Röda Korset Mariehamns avdelning och bokningar på Röda Korsgården för perioden 29 januari - 4 februari 2018.
Karoliina Pertamo
Nu har du chansen att underlätta vardagen för mindre bemedlade barnfamiljer i Esbo! Vi är med och ordnar en barnfest för dem den 11 februari - och du kan bidra bland annat genom att skänka pengar till matpresentkort som vi delar ut till familjerna.
Här hittar du information om händelser inom Röda Korset Mariehamns avdelning och bokningar på Röda Korsgården för perioden 22-28 januari 2018.
Här hittar du information om händelser inom Röda Korset Mariehamns avdelning och bokningar på Röda Korsgården för perioden 15-21 januari 2018.
 
Årets Vän
 
Känner du någon som är omtänksam, glad, har tid för sina medmänniskor, är ung eller gammal, har ett varmt hjärta och bryr sig om? Är det någon du tycker borde får titeln ”Årets vän”?
Röda Korset i Åboland ger årligen utmärkelsen ”Årets vän” i samband med vändagen den 14.2. Kampanjen är öppen för alla.